Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
55-годишна баба на 4 внучета изглежда като близначка на дъщеря си заради… СНИМКИ 55-годишна баба на 4 внучета изглежда като близначка на дъщеря си заради… СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ 55-годишна американка и баба на четирима внуци разкри тайната си за вечна младост. Алехандра Шапиро от Чикаго яде сурова храна, приема... 55-годишна баба на 4 внучета изглежда като близначка на дъщеря си заради… СНИМКИ

55-годишна американка и баба на четирима внуци разкри тайната си за вечна младост. Алехандра Шапиро от Чикаго яде сурова храна, приема само натурални лекарства, занимава се със спорт и мисли изключително позитивно. 

“Правилната осанка и физическата активност ми помагат да съхраня енергията и да избавя тялото си от токсини. Важно е да поддържате баланс на хранителните вещества.

Алехандра избягва преработените продукти и захарта и приема предимно сурова и органична храна. “А в комбинация с позитивното мислене, всички тези компоненти ще ви дарят със здраво тяло”, споделя 55-годишната жена. 

Алехандра споделя, че хората често мислят, че с дъщеря й са сестри близначки. И не крие, че мъжете й правят страшно много комплименти. 

Няколко пъти дори е получавала цветя от тайни обожатели. 

Шапиро е майка на три деца и баба на четири внучета.

Тя работи като инструктор по пилатес. Започва да практикува упражненията през 2000 г. благодарение на свой приятел.

И се влюбва в тях до полуда. 

Заради родителите си Алехандра води здравословен начин на живот от най-ранна детска възраст.

Майка й и баща й предпочитали да използват натурални лечебни треви и запознали дъщеря си с фитнеса и диетите.  

Жената е категорична, че фразата „възрастта е само цифра“ е вярна, но само ако се грижиш за себе си и водиш здравословен начин на живот.

Шапиро тренира много, но винаги позволява на тялото си да се възстанови след упражнения.

“Чувствам се по-здрава и умна, отколкото когато бях на 20 и на 30 години.

Дори се научих да избягвам токсични хора и ситуациите, които изтощават енергията ми.

Когато правите това, в живота ви се появяват правилните хора.

Винаги се опитвам да намеря светлата страна във всичко и най-важното – старая се винаги да бъда себе си”, признава секси бабката. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Още от категорията
Коментари