Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Виктория Бекъм направи шокиращо интимна изповед! СНИМКИ Виктория Бекъм направи шокиращо интимна изповед! СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Какви ли не неща са се изписали през години за Виктория Бекъм. Преди време от споделихме с вас за голяма лична... Виктория Бекъм направи шокиращо интимна изповед! СНИМКИ

Какви ли не неща са се изписали през години за Виктория Бекъм. Преди време от споделихме с вас за голяма лична драма, свързана с Ледената кралица.

От нея стана ясно, че певицата страда от болест, която е предала и на децата си.

Не бе отдавна времето, в което от от ви разкрихме шокираща интимна изповед, която Виктория направи.

Но сега Г-жа Бекъм издаде поредна скандална порция, свързана с тялото й.

Въпреки факта, че Виктория Бекъм призна преди няколко години, че е уголемила гърдите си (макар че малко след това тя осъзна, че това е голяма грешка и махна имплантите), сега звездата твърди, че никога не си е правила ластични операции. 

Изглежда обаче, че говорим за пластична хирургия само на лицето. 

45-годишната дизайнерка, в чест на лансирането на козметичната си марка Victoria Beckham Beauty, сподели тайните си за красота и говори за отношението си към пластичната хирургия в ефира на This Morning.

„Никога не съм била привлечена от подобни козметични процедури, но никога не казвай никога“, отбеляза съпругата на Дейвид Бекъм на въпроса дали някога си е правила пластични операции.

Тя каза още, че съпругът й често използва грима й.

„Дейвид краде моите продукти за красота. Ние ги използваме заедно“, сподели тя.

Между другото, самият спортист също призна, че никога не си е правил пластични операции и няма да го прави.

„Харесва ми, че остарявам много грациозно. Никога няма да инжектирам нищо в лицето си и в други части на тялото“, каза той.

Виктория каза още, че осемгодишната й дъщеря Харпър се интересува от козметика – заедно се гримират, но момичето не се появява на публични мяста така.

„Гримираме се вкъщи, но е очевидно, че под тази форма тя няма да излезе. Мисля, че наистина е чудесно да прекарвам време с дъщеря си така. Гримирайме се и се забавляваме“,  каза Виктория. /

Харесайте и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Още от категорията
Коментари