Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Трай, бабо, за гиздост: най-изчанчените токчета от модния подиум – не бихте ги причинили и на най-върлия си враг (Снимки) Трай, бабо, за гиздост: най-изчанчените токчета от модния подиум – не бихте ги причинили и на най-върлия си враг (Снимки)
Facebook Twitter Google+Модата е странно нещо. Понякога на подиума можем да видим най-големите безумици, разхождани гордо от топ-манекенките на нашето време. Точно такъв е... Трай, бабо, за гиздост: най-изчанчените токчета от модния подиум – не бихте ги причинили и на най-върлия си враг (Снимки)

Модата е странно нещо. Понякога на подиума можем да видим най-големите безумици, разхождани гордо от топ-манекенките на нашето време.

Точно такъв е случаят с тези неудобни, нереално изглеждащи, грозни и все пак модерни обувки с токчета , които са съвсем реални примери от света на модата. Представяме ви най-безумните токчета на света:

неудобни обувки

безумни токчета

болезнени токчета

невероятни токчета

необичайни обувки

безумни ботуши

грозни обувки

високи токчета

ужасно високи токчета

метални обувки

убийствени обувки

хипер високи токчета

модерни токчета

обувки с висок ток

жена на токчета

златни обувки

безумни обувки

жена на ток на подиума

Още от категорията
Коментари