Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Актът за раждане на принц Арчи разкри пикантна подробност – професиите на Меган и Хари (Снимка): Актът за раждане на принц Арчи разкри пикантна подробност – професиите на Меган и Хари (Снимка):
Facebook Twitter Google+След като стана известно името на новия британски принц , Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор , британското кралско семейство публикува свидетелството за раждане на... Актът за раждане на принц Арчи разкри пикантна подробност – професиите на Меган и Хари (Снимка):

След като стана известно името на новия британски принц , Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор , британското кралско семейство публикува свидетелството за раждане на новородения син на принц Хари и Меган Маркъл.

Актът за раждане показва, че малкият Арчи действително не е роден у дома, както възнамеряваше майка му, а в болницата Портланд в Лондон. В акта за раждане се посочва датата на раждане на Арчи, както и данните на неговите родители и техните професии.

акт за раждане

Късчето хартия отбелязва, че бащата на малкия Арчи Харисън е принц Хари, а именно Негово височество Хенри Чарлз Алберт Давид, херцогът на Съсекс.

 В полето за професия пише, че е принц на Обединеното кралство. В раздела на майката се казва, че тя е Рейчъл Меган, Нейно Височество херцогиня на Съсекс. В полето за професия се казва, че е принцеса на Обединеното кралство.

Дейли Мейл пише, че Меган искала да роди вкъщи, но като се има предвид, че терминът ѝ бе просрочен с една седмица, тя е била принудена да отиде в болница. Да си припомним, че новороденият принц се появи на бял свят на 6 май тази година, а родителите му го представиха на обществеността два дни по-късно. Тогава името и фамилията на момчето бяха обявени официално, както и информацията, че бебето няма кралска титла.

Още от категорията
Коментари