Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Красиво момиче беше зарязано от приятеля си със съобщение, малко преди сватбата, защото е напълняло 30кг заради коварна болест Красиво момиче беше зарязано от приятеля си със съобщение, малко преди сватбата, защото е напълняло 30кг заради коварна болест
Facebook Twitter Google+Манекенка, болна от мозъчен тумор, претърпя най-голямото разочарование в живота си седмица преди нейната сватба. 24-годишната британка Емили Никълсън, която поради болестта и стероидите... Красиво момиче беше зарязано от приятеля си със съобщение, малко преди сватбата, защото е напълняло 30кг заради коварна болест

Манекенка, болна от мозъчен тумор, претърпя най-голямото разочарование в живота си седмица преди нейната сватба. 24-годишната британка Емили Никълсън, която поради болестта и стероидите надебеляла 30 кг, получи много тежка травма.

Тя се преместила в Австралия през 2012 г., където работела като фотомодел.

През 2016 г. обаче била диагностицирана с мозъчен тумор. Въпреки болестта обаче Емили и нейният приятел Джейми Смит, който е на нейните години, планирали сватба. 

Лекарите заявили на манекенката, че й остават около 5 години живот, но дори това не спряло желанието на младите да сключат брачен съюз.

Изведнъж обаче, седмица преди сватбата, Джейми решил да напусне Емили и да отмени сватбата. Начинът, по който го сторил, и причината, която изтъкнал, със сигурност ще оставят дълбока травма у момичето до края на дните й. 

Той решил да се раздели с годеницата си чрез съобщение във Facebook, където й написал, че причината да не иска повече да е с нея е това, че е качила 30 кг вследствие на лечението. Джейми изтъкнал, че не харесва новия й външен вид и не я намира за привлекателна.

Младежът, който работи като кабелен доставчик, бе обвинен от редица австралийски медии и от обществото за постъпката си, но той не се разкая и извини за постъпката си

Още от категорията
Коментари