Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мислих да освежа латекса вкъщи, но след като видях тези тапети определено ще си залепя и аз (много снимки и идеи) Мислих да освежа латекса вкъщи, но след като видях тези тапети определено ще си залепя и аз (много снимки и идеи)
Facebook Twitter Google+Когато се местите в нов дом или правите голям ремонт едно от първите неща, които обикновено искате да промените са стените. Те... Мислих да освежа латекса вкъщи, но след като видях тези тапети определено ще си залепя и аз (много снимки и идеи)

Когато се местите в нов дом или правите голям ремонт едно от първите неща, които обикновено искате да промените са стените. Те представят нашия вкус, могат да трансформират коренно стаята и са бяло платно, върху което да изразите своя стил.

А нещо, в което може да бъдете сигурни, че ще има много по – въздействащ ефект от нова боя, е тапетът.

Ако се притеснявате да го използвате в хола или кухнята, защо не опитате в спалнята.

 

Ето 15 вдъхновяващи предложения.

Ако търсите да създадете спа усещане в спалнята си, заложете на тапет в неутрален цвят с проста текстура. Тя лесно ще внесе топлина, без да изморява очите.

Търсите тапет, който да дава собствен и уникален вид? Изберете с шарки в неочакван цвят. Това е чудесен начин да добавите модерно усещане в стария класически дом.

Този тапет е доказателство, че флоралните мотиви са тук, за да останат. Докато те със сигурност са добър избор и за по – стария стил, може смело да ги използвате и в модерна спалня. Когато са в такива меки нюанси, те ще паснат почти навсякъде.

Ако търсите рустик усещане за спалнята, заложете на тапет, представят дървета. Той ще ви накара да мислите за уютните нощи покрай огъня и коледните миризми.

Кой може да остане безпристрастен, когато може да внесете малко блясък в спалнята? Тапети със златист цвят, дори и ако моделът е абстрактен, ще ви накара да се чувствате като кралица всяка вечер.

Само мисълта за джунгла приключение е вълнуващо. Напълнете спалнята си с това усещане, като сложите тапет с листа. Добавете цветни акцентите на леглото за пълен ефект.

Вероятно сте виждали популярния черно-бял тапет с бреза много пъти, но какво ще кажете за този модел на черен фон? По-тъмните нюанси се чувстват по-шик и загадъчни, отколкото светлия вариант.

За любителите на цветовете, този тапет е мечта. Белият фон прави стаята лека и ефирна, а цветният модел е вълнуващ.

Когато сте любител на четенето и многото книги ви успокояват, защо не опитате с подобен тапет във вашата спалня, с който изглежда, като че ще спите в библиотека?

Акварелите добавят интерес към интериора в спалнята и са идеален елемент. Освен това те правят стаята лека, ефирна и да се усеща много по – спокойна.

Ето и още няколко идеи за тапет в спалнята: 

 

Още от категорията
Коментари