Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Душата на брат му се върна му прошепна, какво е осъзнал след смъртта! Душата на брат му се върна му прошепна, какво е осъзнал след смъртта!
Facebook Twitter Google+Три седмици след смъртта на моя брат Бил, в една ранна сутрин, той ме събуди с нежен шепот и започна да описва... Душата на брат му се върна му прошепна, какво е осъзнал след смъртта!

Три седмици след смъртта на моя брат Бил, в една ранна сутрин, той ме събуди с нежен шепот и започна да описва какво се случва с него в отвъдното.

В началото си мислех, че си въобразявам и всичко това е причинено от скръбта ми, но когато той започна да споделя космически тайни с мен, реших да стана негов ученик. 

Били ме научи, че основното, което правим на планетата Земя е да се опитаме  да си спомним нещата, които сме забравили. 

И тези важни уроци:

- Животът на Земята не е наказание за наши минали прегрешения.

Не е в сила веригата – направих нещо лошо в предишен живот и сега плащам за него. Концепцията око за око, зъб за зъб не е в сила в кармичните отношения.

- Ние сме  избрали всичко, което искаме да ни се случи в този живот от съображения на Душата, но е невъзможно да ги разберем, когато сме на Земята. А и това е целта и чара на приключението наречено Живот.

-Животът е прекрасен, дори и в най-трудните ситуации. Всички правим грешки. Те са просто част от сделката да сме тук.

- Не се опитвайте да съдите от човешка гледна точка. Всичко, което се случва, дори най-жестоките неща на Земята си имат определена причина.  Дошли сме да учим и да изпитаме всичко като човешки създания. Макар, че неутралността е трудно постижима за нас – може да се стремим към това./ bg.checkonline4you.com/

Още от категорията
Коментари