Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Сашка Васева си пусна снимка в социалните мрежи, на която направо хората не можаха да я разпознаят (снимка) Сашка Васева си пусна снимка в социалните мрежи, на която направо хората не можаха да я разпознаят (снимка)
Facebook Twitter Google+Сашка Васева предизвика доста буйни коментари относно външния си вид с последната снимката, която си пусна в социалните мрежи, на нея просто... Сашка Васева си пусна снимка в социалните мрежи, на която направо хората не можаха да я разпознаят (снимка)

Сашка Васева предизвика доста буйни коментари относно външния си вид с последната снимката, която си пусна в социалните мрежи, на нея просто е неузнаваема. 

Няма невъзможни неща за фотошопа – гениалната програма е способна да превърне дори дупнишката Мадона Сашка Васева в героинята от „Сексът и градът“ Кари Брадшоу.

Изпълнителката на „Не мога да забравя, Георги“ така умело е „пипнала“ снимките си, че се е превърнала в копие на холивудската актриса Сара Джесика Паркър, пише „Галерия“. Търсеният ефект за пореден път предизвика подигравки у колегите на Сашка.

„Какво ли не прави човек, за да си докара 1-2 участия на месец. На живо доста ще разочарова заблудените си фенове“, кискат се зевзеци.
 

Още от категорията
Коментари