Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Есмер не се бави! Официално се сгоди! Ето и пръстена, който получи и снимка на любимия Есмер не се бави! Официално се сгоди! Ето и пръстена, който получи и снимка на любимия
Facebook Twitter Google+Есмер определено мина всякакъв рекорд по време за годеж. Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев – Есмер, се сгоди. Шампионката по танго засне... Есмер не се бави! Официално се сгоди! Ето и пръстена, който получи и снимка на любимия

Есмер определено мина всякакъв рекорд по време за годеж.

Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев – Есмер, се сгоди. Шампионката по танго засне обсипания с диаманти пръстен, а фон на кадъра е именно щастливецът, откраднал сърцето ѝ.
“Изгубих всичко, но не съм единствена.

Първо идва ураганът, после сутрешното слънце”, пише под споделения от Омерова фотус.

Любопитна подробност е, че рускинята реши да разкрие връзката си едва когато експоловинката ѝ афишира отношенията си с една от легендарните плеймейтки у нас Златка Райкова. Името на бъдещия съпруг и всяка подробност около него се пази в тайна. Най-вероятно брюнетката се опитва да бъде загадъчна и по-точно да провокира интереса на Джизъса. 


Безспорно вниманието на последователите на Есмер бе приковано от скъпоценните камъни върху годежния пръстен. Очевидно мистериозният мачо е заделил сериозна сума от авоарите си, за да зарадва красавицата.


Според запознати дори сам изявил желание да помага в грижите за Елай, който е плод на любовта между рускинята и нашенеца.

Още от категорията
Коментари