Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Руска рецепта кара космите по тялото и лицето да изчезнат завинаги. Само се мажете с това и ще забравите за обезкосмяване Руска рецепта кара космите по тялото и лицето да изчезнат завинаги. Само се мажете с това и ще забравите за обезкосмяване
Facebook Twitter Google+Вече има природно решение за нежеланото окосмяване, което ще ви спести маса пари за скъпи лазерни процедури и епилации. Тайната се крие... Руска рецепта кара космите по тялото и лицето да изчезнат завинаги. Само се мажете с това и ще забравите за обезкосмяване

Вече има природно решение за нежеланото окосмяване, което ще ви спести маса пари за скъпи лазерни процедури и епилации. Тайната се крие в древна руска рецепта.

Космите първо изтъняват, а след няколко месеца изчезват напълно!

Всяка жена, а и доста мъже, които държат на външния си вид, знаят колко време би могла да отнеме епилацията или ежедневното бръснене. Косъмчетата по лицето на жената са най-вече неприятен естетичен проблем.

Рецептата може да се прилага еднакво успешно за премахване на космите и от лицето, и от тялото.

Ето и самата рецепта и процедурата по приготвянето й:

Съберете една шепа черупки от орехи (не зелените обелки), изсушете ги добре и ги изгорете. Получената пепел залейте с толкова вода, че да се получи консистенцията на крем или паста.

Оставете сместа да престои в продължение на 12 часа, след което напоете памуче в сместа и с потупване нанесете върху частите на тялото, от които желаете да премахнете косъмчетата. Нужно е процедурата да се повтаря няколко пъти на ден (поне 3 пъти), докато видите резултатите.

По-ефикасно е да държите сместа до 30 минути на ден като компрес. след което да изплакнете добре. Космите ще започнат да растат по-бавно и по-­малко, постепенно ще изтънеят и ще се разредят, докато накрая съвсем изчезнат.

Още от категорията
Коментари