Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пенс изригна: Публикувайте разговорите ми със Зеленски | Пенс изригна: Публикувайте разговорите ми със Зеленски |
Facebook Twitter Google+Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обяви, че е готов да приеме публикуване на разговорите му с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Fox News.... Пенс изригна: Публикувайте разговорите ми със Зеленски |

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обяви, че е готов да приеме публикуване на разговорите му с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Fox News.

Той коментира това, докато се води разследване срещу президента на САЩ Доналд Тръмп за оказване на натиск над украинското правителството. Вицепрезидентът Майк Пенс говори пред журналисти в Айова.

„Нямам нищо против моите разговори да бъдат публикувани.

Обсъждаме това с юридическия съветник в Белия дом“, заяви Пенс.

Смята се, че Тръмп се е опитвал да договори доказателства срещу бившия вицепрезидент Джо Байдън, осигурени от украинското правителството. Той отрича да има нередности в разговорите му с украинския президент.

Според Пенс Тръмп не е указвал натиск, а е договарял по-голяма подкрепа от европейските страни за Украйна.

Пенс заяви, че администрацията на Барак Обама е изпращала само одеяла и възглавници на украинските представители, докато тази на Тръмп е осигурила военна помощ. Той подчерта, че всички разговори са били фокусирани върху разширяване на европейската подкрепа.

Още от категорията
Коментари