Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тита заряза Криско, къса със скандалния имидж ВИДЕО Тита заряза Криско, къса със скандалния имидж ВИДЕО
Facebook Twitter Google+ Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния си продуцент Криско с Любо Киров от „Те“. Тя представи дебютния... Тита заряза Криско, къса със скандалния имидж ВИДЕО

Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния си продуцент Криско с Любо Киров от „Те“.

Тя представи дебютния им първи проект „Първият човек“ и обяви, че той ще е музикален продуцент на целия й албум, който ще съдържа 10 песни. Досега всички хитове на Тита бяха написани и продуцирани от Криско.

„Точно на този ден преди три години се роди Тита.

Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда. Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща”, казва тя, пише “Телеграф”.

И допълва: “Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израснах много като човек и като артист. Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи. Горда съм да ви представя дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който предстои да чуете много скоро.“, написа певицата.

В откровенията на Тита част от почитателите й откриха правописни грешки и се възмутиха от пропуските й.

 

Още от категорията
Коментари