Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Плеймейтки в битка за маникюр… СНИМКИ Плеймейтки в битка за маникюр… СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години – Нора Недкова, Жанета Осипова и Маги Бадер си спретнаха женско парти на... Плеймейтки в битка за маникюр… СНИМКИ

Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години – Нора Недкова, Жанета Осипова и Маги Бадер си спретнаха женско парти на откриването на столичен салон за маникюр, като всяка от тях не пропусна да демонстрира изкуството на ноктопластиката.

Сред популярните дами беше забелязана и фолкпевицата Дебора, която се показа в отлична форма и визия. С чаша скъпо шампанско наздравица вдигаше и една от най-коментираните кандидат плеймейтки от тазгодишния конкурс – Михаела Стоичкова в компанията на актрисата и певица Велислава Костадинова, която познаваме от лентата “12 А” и песенния конкурс “Пирин фолк”.

 

Михаела Стоичкова

Виновница за стилното парти бе маникюристката Ана Цветкова.

В професионален план тя има над 6 години стаж и куп престижни отличия от конкурси, форуми и семинари. Печелила е награди и отличия на много състезания по дизайн и миниатюри, сред които International Nail Festival G.H.W (Италия), International Nail Championship Golden Rose (България) и Nail Olymp (Русия).

Маги Бадер

“За мен този салон е една сбъдната мечта. От всички награди и отличия, които имам като професионалист, няма по-голяма награда от здравия екип, приятелската атмосфера и усмивките на доволните клиенти”, категорична е Цветкова.

С течение на времето освен да обгрижва маникюра на обикновените дами, в салона й се завъртат една дузина светски дами и плеймейтки. “Не деля клиентите си по известност. Всяка жена, която иска да има красив маникюр или педикюр е добре дошла”, споделя още тя.  Относно предпочитанията на плеймеитките, тя казва: “Момичетата освен ослепително красиви, могат да се похвалят и с безупречен стил и усет за естетика. Предпочитат семпли пастелни цветове и ненатрапчиви декорации”.

Още от категорията
Коментари