Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лъсна грандиозната измама във “Фермата” – ето каква тайна крие Краси в Испания: Лъсна грандиозната измама във “Фермата” – ето каква тайна крие Краси в Испания:
Facebook Twitter Google+Ако сте почитатели на риалитито “Фермата”, сигурно с интерес следите заформящата се романтична нишка между Краси Джунов и красивата Паулина . Двамата... Лъсна грандиозната измама във “Фермата” – ето каква тайна крие Краси в Испания:

Ако сте почитатели на риалитито “Фермата”, сигурно с интерес следите заформящата се романтична нишка между Краси Джунов и красивата Паулина . Двамата го играят Ромео и Жулиета на формата.

Но лъсна грандиозна измама , свързана с режисираната любов на двамата, надуши единствено “Галерия“.

37-годишният Красимир Джунов явно не е толкова хлътнал то Паулина, колкото се опитват да го изкарат сценаристите на предаването.

Автомонтьорът се оказа много, ама много сгоден! Годеницата му Ноеми Ортега, с която са заедно от дълги години, го чака с нетърпение да се върне при нея в Испания и отново да бъдат щастливо семейство заедно с дъщеричката й. 

Краси Джунов

“Като съм с една мацка, ми омръзва бързо. Завъртат ми главата за два-три дни и после започвам да търся нещо по-различно. Не си представям скоро да имам семейство, не се виждам в такъв живот. Ама не се знае коя може да ми вземе акъла и чакам да я срещна.“ Така се представя автомонтьорът Краси във визитката си. Истински плейбой, мачо, върл противник на моногамията.

Правил е секс на живо пред хора с бившата си приятелка Джесика, която е порно звезда. Или поне така твърди… След разкритията, които направихме, не сме склонни да вярваме на нито една негова дума. 

С годеницата си Ноеми са заедно от години. В края на 2018-а Краси й подарява годежен пръстен и й предлага да станат семейство. Тя вече има една провалена връзка зад гърба си и дъщеричка, за която Джунов се грижи като за своя собствена и обожава. В чест на годеницата си Краси си прави татуировка под десния хълбок – кръст върху целувка.

Същата има и Ноеми. Бърза проверка на “Галерия“ показа, че испанката не е хвърлила пръстена и все още се подвизава в социалната мрежа като “сгодена“. Близките им в Испания ги определят като най-влюбената двойка и очакват скоро да има сватба. 

Ако съдим по поведението му във “Фермата“ обаче – венчило скоро няма да има. От началото на шоуто Краси демонстрира симпатиите си към сексапилната Паулина от “вражеския лагер“. Автомонтьорът дори избяга от двора на сиромасите и се прехвърли при чорбаджиите, където продуцентите решиха да го оставят за постоянно. В момента Паулина и Краси го играят много влюбени, а зрители и участници дори не подозират, че Джунов е сгоден. 

Краси и Паулина

Не е ясно дали автомонтьорът от Испания умишлено е скрил истината, или от продукцията са го посъветвали да си изгради образ на сърцеразбивач, за да бъде по-интересен. Факт е обаче, че фенове на риалити шоуто всяка вечер сядат пред телевизора, нетърпеливи да видят как ще се развие любовния латиноамерикански сериал между Краси и Паулина.

Още от категорията
Коментари