Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Руска актриса показа секси СНИМКИ от плажа | Руска актриса показа секси СНИМКИ от плажа |
Facebook Twitter Google+Руската театрална и филмова артистка, телевизионна водеща, модел и Instagram звезда Настася Самбурска е отпочивала на тайландския остров Самуи и публикува в... Руска актриса показа секси СНИМКИ от плажа |

Руската театрална и филмова артистка, телевизионна водеща, модел и Instagram звезда Настася Самбурска е отпочивала на тайландския остров Самуи и публикува в мрежата няколко знойни снимки.

32-годишната красавица позира на плажа, заемайки откровени пози, които показват стройната й фигура. Брюнетката е облечена в червен бански с дупки, създавайки доста фатален образ. 

Откровена фотосесия нямаше как да не привлече вниманието на 10,7-те милиона абонати, които актрисата има в Instagram.

Те започнаха активно да обсъждат образа на любимката си и се оказа, че имат различни мнения. Необичайният бански костюм на актрисата, който изглежда разкъсан предизвика недоумение сред някои от тях. В коментарите се предполага, че той може да бъде облечен само веднъж.

Мнозина обаче бяха възхитени от фигурата на Настася Самбурска. Феновете я засипаха с комплименти и я нарекоха идеална жена.

Превод и редакция

Още от категорията
Коментари