Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Хирург е обвинен в изнасилване на 200 деца под упойка, вместо да изпълнява медицинското си задължение е задоволявал плътските си нужди Хирург е обвинен в изнасилване на 200 деца под упойка, вместо да изпълнява медицинското си задължение е задоволявал плътските си нужди
Facebook Twitter Google+  Във Франция хирург бе обвинен в изнасилване на стотици деца под упойка. Това съобщава The Times. В продължение на 30 години... Хирург е обвинен в изнасилване на 200 деца под упойка, вместо да изпълнява медицинското си задължение е задоволявал плътските си нужди

 

Във Франция хирург бе обвинен в изнасилване на стотици деца под упойка. Това съобщава The Times.

В продължение на 30 години лекарят, вместо да изпълнява медицинското си задължение, задоволявал плътските си нужди поради неосъзнатото състояние на децата, които са били под негово лечение.

Изчислено е, че 65-годишният лекар може да е извършил до 250 случая на сексуално насилие над момчета и момичета.

Оказва се също, че през 2005 г. лекарят вече е съден за съхраняване на детски порнографски видеоклипове, но не му е забранено да работи в областта на детската медицина. Хирургът чака своята присъда. Самият той отрича всички незаконни действия.

Още от категорията
Коментари