Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Симона Загорова заголи изящни крака по бански, въпреки октомврийския студ. Какво ще кажете? (Снимки): Симона Загорова заголи изящни крака по бански, въпреки октомврийския студ. Какво ще кажете? (Снимки):
Facebook Twitter Google+Въпреки, че навън градусите едвам достигат 10 тези дни, красивата дъщеря на Глория , Симона, смело се съблече по бански на плажа.... Симона Загорова заголи изящни крака по бански, въпреки октомврийския студ. Какво ще кажете? (Снимки):

Въпреки, че навън градусите едвам достигат 10 тези дни, красивата дъщеря на Глория , Симона, смело се съблече по бански на плажа. Талантливата млада певица още не е приключила с ваканцията и удължи почивката си с още няколко дни в слънчева Гърция – дестинацията е остров Тасос . 

“Щастието е въпрос на решение.

И това е най-важното решение в живота ти! То определя всичко – как ще живееш, как ще се чувстваш, как ще се отнасяш към себе си и към света около себе си…”, пише гласовитата Симона Загорова в социалните мрежи.

 

Симона Загорова бански

Певицата си направи цяла импровизирана фотосесия на красива бяла скала в тюркоазените води на Тасос. Симона смени няколко пози и всички фотоси бяха предоставени за гледане в личния й профил във “Фейсбук”. 

И на фенове, и на критици направи впечатление завидният естествен бюст на певицата. Според специалисти в областта, които могат да преценят с невъоръжено око, гръдната й обиколка е 120 см, което е прецедент в музиката. С почти същите сантиметри разполага и нейната майка, но с помощта на силиконови импланти. 

Симона Загорова

Кариерата на звездната щерка се развива повече от успешно, а графикът й с музикални изяви е запълнен с месеци напред. Певицата слава в малкия си джоб по брой участия едни от най-актуалните имена в поп и попфолк гилдията. Вероятно се дължи и на факта, че не се засилва с космически хонорар като повечето, а се навива да пее за 1000-1200 лв.

Още от категорията
Коментари