Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Синът на “най-красивия престъпник“ направо му е одрал кожата СНИМКИ Синът на “най-красивия престъпник“ направо му е одрал кожата СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Понякога се случва така, че славата и богатството се появят в живота ни напълно внезапно, като гръм от ясно небе. Така... Синът на “най-красивия престъпник“ направо му е одрал кожата СНИМКИ

Понякога се случва така, че славата и богатството се появят в живота ни напълно внезапно, като гръм от ясно небе. Така се случи и с Джеръми Мийкс.

През 2014 г. животът му се преобърна на 180 градуса, след като се озова в затвора в Калифорния.

Мийкс се прочу из целия свят благодарение на една снимка, която полицейското управление в Стоктън публикува в социалната мрежа. 

Под кадъра с очарователния мъж заваляха стотици коментари. Всички бяха във възторг от красотата му и той много бързо се сдоби с титлата “най-красивият престъпник в света”. 

И със световна слава. Мийкс успя се сключи договор с няколко модни агенции и с успешния фотограф Джим Джордън. А през 2017 г. дефилира на подиума в рамките на  New York Fashion Show.

Мийкс е не само красив мъж, превърнал се в истинска знаменитост в модната индустрия, но и баща на две прекрасни деца.

Джеръми обича да прекарва времето си с тях и споделя, че е истински щастлив, когато е с хлапетата са с него.

Големият му син Мики е на 9 години.

И отсега личи, че след време може и да надмине известния си татко по красота.

Хлапето е наследило най-хубавите черти на баща си и е като негово малко копие. Сините му очи привличат не по-малко внимание от тези на Джеръми.  

Мийкс не се тревожи за сина си, защото вярва, че той ще стане честен човек и няма да повтори грешките му.

“Най-много се страхувам да не го разочаровам.

Правя всичко възможно да бъда добър баща. Тези мисли ми идват на ум всяка сутрин.

Искам да му помогна да придобие пълна увереност в себе си,  въпреки всички грешки, които ще му бъдат на пътя му”, написа веднъж Джеръми в социалната мрежа.

Като родител вярва, че децата му ще бъдат успешни и се надява на светлото им бъдеще. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Още от категорията
Коментари