Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Сензационна новина за кралица Елизабет II, Меган Маркъл и лейди Ди СНИМКИ Сензационна новина за кралица Елизабет II, Меган Маркъл и лейди Ди СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ 38-годишната Меган Маркъл, 35-годишният британски принц Хари и четиримесечният им син Арчи завършиха десетдневната си обиколка из Африка и сега резултатите... Сензационна новина за кралица Елизабет II, Меган Маркъл и лейди Ди СНИМКИ

38-годишната Меган Маркъл, 35-годишният британски принц Хари и четиримесечният им син Арчи завършиха десетдневната си обиколка из Африка и сега резултатите от това пътуване се дискутират активно в кралските кръгове. 

По този повод се изказа и самата кралица Елизабет II, която внимателно наблюдаваше пътуването на херцозите. 

От
.location.hostname);
много пъти сме писали за дразгите межу кралицата и Маркъл. Освен това от ви разкрихме защо всички мразят бившата американска актриса, която много пъти е нарушавала кралските протоколи.

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че кралицата била доволна от обиколката – и особено се възхищавала на поведението на съпругата на любимия си внук.

Елизабет казала, че Меган се е държала подобаващо, а заради нея и самият Хари бил „по-зря“.

В същото време източникът от Бъкингамския дворец твърди, че по време на обиколката Меган Маркъл се показала толкова искрена и отзивчива, каквато е и в реалния живот: „Това е истинската Меган. Това не е поза. И въпреки че херцогинята никога няма да замести лейди Даяна, тя е решена да продължи по нейните стъпки“.

Между другото, от самото начало на връзката между Меган и Хари, кралица Елизабет II одобри избора на внука си, въпреки слуховете, които циркулират в медиите за неприязънта й към снаха й. 

По-рано източник от Бъкингамския дворец съобщави, че кралицата се възхищава на интелигентността, любезността и желанието на Меган да научи нови неща. 

От припомняме, че турнето на Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи в Африка се проведе от 23 септември до 2 октомври. През това време звездната двойка успя да посети заедно Кейптаун и Йоханесбург, а Хари допълнително посети Ботсвана, Ангола и Малави. 

Веднъж по време на пътуването двойката излязла със сина си Арчи, който заведоха на среща с архиепископа на Кейптаун. Това официално събитие беше едно от най-трогателните по време на цялото десетдневно турне. /

Харесайте и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Още от категорията
Коментари