Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жените стоят с кръстосани крака, защото… Жените стоят с кръстосани крака, защото…
Facebook Twitter Google+ Преди време от ви разкрихме каква голяма опасност дебне жените, които седя с кръстосани крака и носят тесни дънки. Редом с... Жените стоят с кръстосани крака, защото…

Преди време от ви разкрихме каква голяма опасност дебне жените, които седя с кръстосани крака и носят тесни дънки. Редом с това от ви казахме и причините, поради които нежния пол обича да спи с нещо между краката си.

Но сега от ще ви разкрием друг мит, свързан с дамите. А именно защо много от тях кръстосват крака докато са прави.

Но преди това да започнем с малко психология.

Психолозите са категорични, че подобна поза означава отбранителна позиция. По този наин дамите искат да се изолират от обкръжението си. Заемайки тази поза жената изпитва дискомфорт, а „кръстосаните крака“ са защитна реакция на подсъзнателно ниво.

Но това положение на тялото подсказва и че на момичето може и да й е скуччно.

След психологията ще поговорим и за малко мистика, свързана с тази поза.

Езотериците също смятат, че стоенето с кръстосани крака е защитна реакция. Но позата не означава защита на личното пространство, а на енергията.

Реални причини
Сега от ще ви разкрием още няколко причини, поради които момичетата заемат тази поза. 

Най-честите причини за това са следните:
1.    Тя позира. На снимките подобна позиция има невероятен ефект. Момичета с кръстосани крака визуално увеличават дължината на краката си. Дори „късокраките“ могат да се превърнат във високи красавици.

2. Кръстосването на крака е навик на момичетата, които имат криви крака. В това положение такъв дефект става невидим.

3. Обикновено момичетата в поли и рокли кръстосват краката си, когато им е студено. В това положение те искат да запазят топлина на тялото си възможно най-дълго.

4. Причината може и да е много проста – на жената й се пишка. Кръстосвайки краката си, тя може да удържи на повика на природата по-дълго време.

5. Тази поза е доста предпочитана и удобна за жените, които често носят високи токове.

6. Понякога тази поза е признак на кокетство ифлирт. /

Харесайте и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Още от категорията
Коментари