Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Новата модна тенденция в прическите накара всички жени да посегнат към нея (снимки) Новата модна тенденция в прическите накара всички жени да посегнат към нея (снимки)
Facebook Twitter Google+Тази есен модните тенденции в прическите ще са доста елегантни и стилни и лесни за поддържане. Какво точно е mushroom brown и защо е... Новата модна тенденция в прическите накара всички жени да посегнат към нея (снимки)

Тази есен модните тенденции в прическите ще са доста елегантни и стилни и лесни за поддържане.

Какво точно е mushroom brown и защо е толкова модерно? Представете си цвета на гъба Портобело – меко кафяво с пепелявосиви тонове. Това е точно цветът, към който фризьорът ви ще се стреми, ако решите да последвате тази тенденция.

Съветваме ви наистина да се доверите на професионалист, защото ефектът е труден за постигане у дома.

 

Основата е пепелявокафява, а балеажът откровено отива към сивата гама. Този цвят е изключително подходящ, ако искате да прикриете посивяваща коса или ако актуалните пепеляви и сребристи тонове са ви спечелили отдавна, но русото просто не е вашето. Преди да се решите на тази стъпка обаче, има някои неща, които трябва да знаете за третираната с боя коса.

На първо място: горещата вода под душа е строго забранена. Дори най-безвредната боя често изсушава косата, а ако прибавите към новия си цвят и горещата струя, която грубо отмива важните за здравето й масла, ще се озовете с ефект тип “метла”, вместо със сияйна прическа. Задължително изплаквайте с хладка вода в края на всяко измиване. 

Второ, машата и пресата са само за специални поводи. Пепелявокафявото стои страхотно с разрошена прическа на плавни вълни или леко начупена коса. Само че, ако държите да постигате този ефект с маша или преса, ще трябва да ги ограничите до веднъж или два пъти седмично.

Опитайте вместо това да спите на плитки или да оставите косата да изсъхне у дома на хлабав разрошен кок (но никога не използвайте стегнат ластик върху косата си, колкото и да е здрава). С правилната грижа mushroom brown стои супер секси. Пробвайте средна дължина, за да не изтощавате косата. 

 

Още от категорията
Коментари