Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какви дънки ще са на мода тази есен и обезателно трябва да имате поне 1 чифт в гардероба си (снимки) Какви дънки ще са на мода тази есен и обезателно трябва да имате поне 1 чифт в гардероба си (снимки)
Facebook Twitter Google+Дънките са това, което винаги ще бъде на мода. Универсални и удобни, те отдавна са включени в основния гардероб на всички жени и... Какви дънки ще са на мода тази есен и обезателно трябва да имате поне 1 чифт в гардероба си (снимки)

Дънките са това, което винаги ще бъде на мода. Универсални и удобни, те отдавна са включени в основния гардероб на всички жени и мъже. От година на година се променят само различни стилове, цветове и модели. И този сезон не би могъл без някои нови продукти.

 

дънки за есен

Затова и днес ще ви споделим какво ще бъде модерни през новия есенен сезон

Какви дънки ще са на мода

 

 

Бананови дънки
Нека започнем с най -модерния модел на този сезон – бананови панталони. Емблематичните дънки от 80-те, които се завръщат на мода през 2019 година. Широк в бедрата и стеснен при глезените. През този сезон стилистите предлагат да се тушират банани или да ги пъхат в ботуши до глезена.

 

 

Този модел е подходящ за всички, защото можете да го комбинирате с всякакви дрехи. Бананите изглеждат добре с пуловери или ризи и изглеждат страхотно с палто или тренч. Най-добре ще седи на високи момичета с тесен ханш.

 

 

 

Бели дънки
Светлите цветове отново са на мода. Тази есен не само бели панталони, но и белите дънки ще са на мода. Най-добре е да комбинирате дънките с контрастиращи цветове, за да ги подчертаете. Тъмният пуловер и аксесоари в различен цвят ще паснат добре с бели дънки.

 

 

 

 

И с лека риза изглеждат не по-лошо. Основното е да намерите вашата визия, която да ви пасне

 

 

Един размер по-голям.
Друг хит на сезона – свободни прилепнали дънки. Те изглеждат като взети назаем от мъжки гардероб, но с правилната комбинация изглеждат много готино

 

 

 

Есента 2019 е моментът да погледнете по-дълбоко в гардероба и да намерите повече дънки там.

 

 

Нарязани дънки
Чудесен вариант за тази есен са подрязаните дънки. И тук, между другото, има интересни опции: широки, разклонени малко или пък по вас.

 

 

 

Изрязаните дънки се комбинират лесно с есенни ботуши до глезена. Те няма да са подходящи за студения сезон, но докато слънцето все още го има, можете да експериментирате.

 

 

 

Висока талия
80-те упорито се връщат на мода, не искайки да губят позиции. Дизайнерите, вдъхновени от тази мода, връщат дънките с висока талия. В същото време цветът не е толкова важен, колкото ефектът на високата талия

 

 

 

 

Стиловете също могат да бъдат различни. Това дава широко поле за експерименти.

 

 

 

 

 

 Честно казано, изборът на стилисти тази есен ще ни направи много щастливи. Можете да извадите стари дънки от кошчетата и отново да бъдете модерни. И има много възможности за експерименти. Какви дънки ви харесаха най- много?

Още от категорията
Коментари