Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Голяма издънка разтърси ефира! Направиха сериозен гаф в „Игри на волята” Голяма издънка разтърси ефира! Направиха сериозен гаф в „Игри на волята”
Facebook Twitter Google+Голям гаф са допуснали сценаристите на „Игри на волята”, забелязаха наблюдателни зрители. Ето какво написа Бойка Трифонова във фейсбук, цитирана от лупа.... Голяма издънка разтърси ефира! Направиха сериозен гаф в „Игри на волята”

Голям гаф са допуснали сценаристите на „Игри на волята”, забелязаха наблюдателни зрители. Ето какво написа Бойка Трифонова във фейсбук, цитирана от лупа.

“КАК НОВА ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги зрители, снощи, по време на втори епизод на “Игри на волята! Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин дразнещ глас, която иначе може би не звучи точно така, но все й дават да води предавания, на които тя трябва да надвиква съпътстващ оглушителен шум и когато крещи, въобще не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; таа, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще разкаже историята за Свети Константин и Елена.

И аз се намествам малко по-удобно и й викам : Давай да чуем!
Историята била значи от Странджа.

Там се е случила, също така. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един голям огън . ( !? ) И им казал на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. ( ?! ) От мъжете минал само Константин и не изгорял. От жените минала Елена и не изгоряла. И те затова се оженили ( ?! ) И станали светци ! …

Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка. Когато сценаристите на Нова Броудкастинг Груп пишат разни неща за разни исторически личности, и взимат заплати за това нещо, и носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата, и въобще носят отговорност какви ги съчиняват, дали биха били така добри да вземат сега и да се покаят, чрез официално напускане на работа?”, написа възмутената зрителка.

Още от категорията
Коментари