Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Кои са най- подходящите прически за жени над 50 години с тънки коси (снимки) Кои са най- подходящите прически за жени над 50 години с тънки коси (снимки)
Facebook Twitter Google+Без значение на колко години е жената, винаги е приятно да чуе комплимент и да се почувства по- млада. Цифрите в паспорта на съвременна... Кои са най- подходящите прически за жени над 50 години с тънки коси (снимки)

Без значение на колко години е жената, винаги е приятно да чуе комплимент и да се почувства по- млада. Цифрите в паспорта на съвременна жена не означават нищо, защото основното е съзнанието й. Индустрията за мода и красота е достигнала далеч, а границите на разрешеното са разми много. Човек трябва само да се осмели и да не се страхува от експерименти, които са в състояние коренно да променят изображението му или да добавят подобрение към него.

 

къси прически за жени

Къси подстрижки за жени над 50 години

Прическата е важен елемент от изображението. Зрелите дами не винаги обръщат внимание на това и се опитват просто да прикрият сивата коса или изобщо не го правят. За някои става бреме да се грижат за дълга коса, а дългата сива коса не изглежда толкова луксозно, колкото преди няколко години.

Няма причина да се разстройвате, защото има много професионалисти, които са готови да се справят с косата ви. Днес ще споделим снимки на къси прически, които изглеждат много стилни и женствени.

снимки с къси подстригвания

Къса асиметрична прическа изглежда страхотно в съчетание с модерно боядисване. Доста лесно е да се грижите за нея, особено ако имате права коса. Ако косата се извие, прическата ще бъде много по-обемна и ще трябва да се приведе в ред с преса за коса.

 

Между другото, късите подстригвания, особено с обръснати вратове визуално удължават шията.  Пикси къса прическа за жени,  които не се страхуват да експериментират, е чудесен избор. За жени с тънка коса тази прическа ще бъде истинско откритие.

 

 

Необходимо е да направите тази прическа с пяна за коса или със специални фиксиращи гелове за коса. Ако решите за pixie, не е грях да се пребоядисвате в модерен метален нюанс. Така че сивата ви коса просто да блести под слънцето.

 

 

Понякога обикновеното оцветяване само добавя години, като цяло е по-добре да изоставите черната боя. Ако не искате да промените радикално нищо, тогава топлите тъмни нюанси ще ви помогнат да освежите изображението си.

 

 

 

Боб е една от най-популярните универсални прически. Изглежда прекрасно на всяка глава, тя изглажда ъгловото лице и прави образа романтичен и загадъчен.

 

 

 

 

Боб не се нуждае от стайлинг. Дори ако косата е къдрава, не е необходимо да я изправяте, още повече, че разрошената коса не е на мода.

 

Креативните къси подстригвания  са добри, но квадратната прическа е подчинена на всички възрасти. Класическото никога не се проваля.

 

 

 Основното е да се чувствате комфортно. Модните тенденции са променливи и мимолетни, стилът е индивидуален, а вие сте най- важните. Позволете си да блеснете.

Още от категорията
Коментари