Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Райна се усмихва, но сърцето й плаче – ето каква драма измъчва красавицата (Снимки): Райна се усмихва, но сърцето й плаче – ето каква драма измъчва красавицата (Снимки):
Facebook Twitter Google+Вече писахме за трагичния край на отношенияте между Райна и последната й любов – ММА боеца Валери Тюлеков. Красавицата, която напоследък шестваше... Райна се усмихва, но сърцето й плаче – ето каква драма измъчва красавицата (Снимки):

Вече писахме за трагичния край на отношенияте между Райна и последната й любов – ММА боеца Валери Тюлеков. Красавицата, която напоследък шестваше по социалните мрежи в споделени кадри от романтичните им мигове, отново е сама, и по всичко личи, че ще посрещне 38-мата си годишнина без любим човек до себе си.

Всички се питат каква е причината красиво момиче като нея да не може да задържи до себе си мъж.

Изводът е един – явно никой не успява да изтърпи повече от няколко месеца трудния характер на певицата.

Както е известно, в една връзка трябва да се правят компромиси, за да цари разбирателство и любов, но явно Райна още не е готова на подобна саможертва. Скоро пилето на попфолка рискува да си остане стара мома.

Райна

Последният й любим, Валери, дори изтри всичките им общи снимки в профила си в социалните мрежи. Тя пък, напук на всичко, продължава да публикува фотоси от различни места, където изглежда привидно щастлива, но на които е придружавана единствено от брат си или… е сама.

Райна басейн

Близки до македонското девойче твърдят, че хубавицата от Сандански дори е останала без приятели, тъй като и те не могат да я понасят, заради непрестанното й неоснователно мрънкане. Феновете й също не я разбират – докато беше млада, Райна не залагаше на секс имиджа, с което се различаваше положително от колежките си, а сега, когато с творчество и връзки не може да привлече внимание, не спира да си снима и публикува задника по бански в мрежата.

В края на месеца аутсайдера на поп фолка – Райна, ще чукне 38 години, а рожденият си ден, по всичко личи, че ще посрещне отново само с роднини.

Още от категорията
Коментари