Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Стефан на Гала с поредна изцепка – спретна луд скандал на летището. Ето колко арогантно се държа: Стефан на Гала с поредна изцепка – спретна луд скандал на летището. Ето колко арогантно се държа:
Facebook Twitter Google+След като ни направиха неволно свидетели на голите си приключения на Малдивите, а след това и на европейската си ваканция, Гала и... Стефан на Гала с поредна изцепка – спретна луд скандал на летището. Ето колко арогантно се държа:

След като ни направиха неволно свидетели на голите си приключения на Малдивите, а след това и на европейската си ваканция, Гала и Стефан предизвикаха нов бум от коментари в мрежата с поредната си изцепка .

Този път двамата възмутиха почитателите си с опит да минат между капките. Както вече писахме в “ената” за дългата си ваканция те се изръсиха хиляди левове, но същевременно се скъпят да платят за паркинг.

Известната двойка реши да минат между капките, оставяйки колата си на служебен паркинг на летището в София, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Гала и Стефан

Разгневена служителка решила да им потърси сметка, оставяйки съобщение на стената в един от профилите на Гала: „Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти стоя доста време на паркинга на Летище София… Вместо да възпрепятствате служителите, които работят там, докато сте си на почивка и не ви се плаща обществен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, ако желаете специално обслужване… Бутафория сте, разбраха ви дори и на летището…“

Гала не прояви смелостта да отговори, но за сметка на това Стефан не пропусна повода, за да се прояви като адвокат на половинката си и захапа гневната дама: „Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен. Сега, като повърна публично, по-добре ли ти е? Щото можеше и там да ми го кажеш, вероятно… Иначе, нека да не правиш ревизия. Ако е удобно, де. Поздрави, до скоро!“

Още от категорията
Коментари