Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Хит-фризурите на есента – уникални женствени варианти за къса, средна и дълга коса. Избери твоя (Снимки): Хит-фризурите на есента – уникални женствени варианти за къса, средна и дълга коса. Избери твоя (Снимки):
Facebook Twitter Google+Лятото е към своя край и за съжаление скоро горещият сезон ще отстъпи място на прохладната есен. Но смяната на сезоните може само да... Хит-фризурите на есента – уникални женствени варианти за къса, средна и дълга коса. Избери твоя (Снимки):

Лятото е към своя край и за съжаление скоро горещият сезон ще отстъпи място на прохладната есен. Но смяната на сезоните може само да е повод за нови експерименти с визията – много жени вече започнаха да мислят как да променят прическата си, за да изглеждат стилни и привлекателни.

В същото време стилистите препоръчват да се обърне специално внимание на многослойните прически през сезона есен-зима 2019-2020. Те отиват на жени от всички възрасти и с всякаква външност.

 В същото време визията, която ще придобиете, избирайки някоя от опциите за подобна прическа, ще бъде много женствена и привлекателна.

къси прически

къса прическа гол врат

къса прическа асиметрична

женствена къса прическа

Къси многослойни прически есен-зима 2019-2020

Късите многослойни прически са едни от най-популярните в модната индустрия, тъй като с тяхна помощ можете да създадете много различни визии – от фатална красавица до изискана романтичка.

модерна къса прическа

къса прическа розово

Лидерът сред прическите на есенно-зимния сезон 2019-2020 г. ще бъде класическото многослойно пикси. Поради своята структура, тази прическа ще добави нотки на авантюризъм и ентусиазъм към женската визия. В същото време тази опция е подходяща както за бизнес дами, така и за креативни жени.

късо пикси

късо розово пикси

Второто място в класацията е заето от многослойния боб. Тази прическа носи специален шик, който понякога е толкова необходим на ярките и уверени жени.

къс боб

къс боб чуплива коса

В челната тройка е също и добре познатият гръндж. Леката асиметрия, удължения скосен бретон и интересното боядисване ще направят прическата толкова ефектна, че ще бъде просто невъзможно да не я забележите. В същото време в предстоящия есенно-зимен сезон ще сте хит, ако изглеждате точно така.

скосен боб

Многослойни прически за средна дължина есен-зима 2019-2020

Повечето съвременни жени не са готови да се подстрижат твърде късо, но и дългата коса за тях е напълно непрактична. В този случай средните многослойни прически, които са много актуални през есента и зимата на 2019-2020 г., ще бъдат идеалната опция.

слоеве на средно дълга коса

Първо в тази категория е градуираното каре. Поради обема, който се създава чрез подстригването на различни нива, женската визия изглежда свежа и привлекателна. Точно това, от което се нуждаете в студения есенно-зимен период.

градуирано каре

Втората позиция е заета от добре познатата каскада. Поради своята гъвкавост, тази прическа е идеална за абсолютно всички дами. Многопластовите кичури създават ефект на лекота и изтънченост.

многопластова прическа

Челната тройка завършва легендарната във фризьорството прическа Аврора. Нейната отличителна форма и техника правят фризурата много елегантна и женствена.

прическа Аврора

Многопластови прически за дълга коса – сезон есен-зима 2019-2020

В съвременния свят многослойните прически за дълга коса са много популярни. В същото време през есента-зимата на 2019-2020 г.

тяхната актуалност само се увеличава.

многопластова руса коса

Първа в тази категория безспорно е каскадната прическа. Слоеве, изградени от корените до краищата правят прическата много елегантна и женствена.

прическа на слоеве

Прическата “Италианка” не отстъпва по популярност на другите. А на дълга коса тя изглежда перфектно. Тази прическа е двупластова и има ясна граница между късата горна част и дългите кичури на гърба. Есен-зима 2019-2020 ще бъде най-доброто време за избор на точно такава прическа.

прическа Италианка

Многослойните прически есен-зима 2019-2020 са толкова разнообразни, че сред всички възможни опции всяка жена може да намери нещо специално и подходящо за себе си . В студения сезон една успешна прическа може лесно да ви развесели и да направи визията ви по-топла и слънчева. В същото време другите ще бъдат възхитени от ярката и привлекателна външност на дама, която носи многослойна прическа.

Още от категорията
Коментари