Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лъсна малката тайна на Андреа – ето нагледно как формите ѝ от пухкави стават стройни и стегнати (Видео + Снимки) Лъсна малката тайна на Андреа – ето нагледно как формите ѝ от пухкави стават стройни и стегнати (Видео + Снимки)
Facebook Twitter Google+След като в последните месеци медиите водят тиха война с Андреа , като постоянно я упрекват в неумело прилагане на Фотошоп и... Лъсна малката тайна на Андреа – ето нагледно как формите ѝ от пухкави стават стройни и стегнати (Видео + Снимки)

След като в последните месеци медиите водят тиха война с Андреа , като постоянно я упрекват в неумело прилагане на Фотошоп и тиражират нейни снимки (реални или не), на които певицата изглежда повече от пухкава, най-сетне в мрежата изтекоха доказателства, че бившата половинка на Кобрата действително прибягва до малки трикчета , за да изглежда перфектна на снимките, които прави обществено достояние.

Очевидно е за всички, че напоследък Андреа се бори с наднорменото си тегло, но като кон с капаци подминава подигравателните коментари на чалга меломаните и продължава да се пуска из социалните мрежи с фигура на топмодел. Оказа се, е за тази цел блондинката плаща луди пари на словенския фотограф Тибор Голоб , пред чийто обектив са заставали самата Наоми Кембъл и най-младата милиардерка в света Кайли Дженър.

Дългокосият словенец е наеман и от други холивудски звезди, а на уменията му във фотографията разчитат почти всички известни певици и модели в родината му, както и световни брандове от ранга на “Адидас”.

мъж с китара

Любопитното е, че преди раздялата на Андреа и Кобрата, блондинът дори е бил наеман и от боксьора за рекламни снимки на спортния му център “Пулев спорт”. В момента Тибор Голоб е нает от Андреа за фотосесия в Дубай. В мрежата тези дни се появи кратко видео от снимачния сет на басейните на луксозния хотел “One and Only”. Кадрите са необработени и ясно се вижда пухкавата фигура на блондинката. За прикрие наедрялата си талия, Андреа се е загърнала около кръста със сатенено сакенце в стил “Версаче”. И както очакваха поп-фолк меломаните, кадрите, лустросани от словенския майстор зад обектива, нямат нищо общо с реалността. Разликите са видими, вижте първо видеото, а след това и ретушираните от Тибор снимки:

Андреа басейн

Андреа фотосесия

Андреа красива

Video Playback Not Supported

Още от категорията
Коментари