Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мира Добрева призна за силикона – ето още какво е правила по себе си (Снимки): Мира Добрева призна за силикона – ето още какво е правила по себе си (Снимки):
Facebook Twitter Google+Водещата Мира Добрева безспорно е жена, която привлича с безупречен външен вид, въпреки, че е около 50-те. В последните седмици, обаче, зрителите... Мира Добрева призна за силикона – ето още какво е правила по себе си (Снимки):

Водещата Мира Добрева безспорно е жена, която привлича с безупречен външен вид, въпреки, че е около 50-те. В последните седмици, обаче, зрителите на БНТ забелязаха, че любимото им лице от екрана е с видимо наедрял бюст .

Всички останаха изненадани от факта, че славещата се с натурална хубост журналистка си е сложила силконови импланти , които гордо демонстрира с разголени тоалети.

Мира Добрева бюст

Макар водещата да гони петдесетте, тя не крие, че се е възползвала от услугите на пластичните хирурзи.

Но е категорична, че няма никакви корекции по лицето.

Мира Добрева признава, че си е сложила силикон, но лицето си не е пипала. Даже казва гордо: „Елате да ме видите от близо колко страхотно изглеждам!”

Мира Добрева силикон

Журналистката признава, че се грижи непрекъснато за кожата си. Не й позволява да повехне. Овлажнява я постоянно с розова вода. Освен това пие колаген по две капсули дневно, а и го втрива в кожата си. Разкривайки ритуалите си за красота тя споделя още, че си е правила мезотерапия преди, но я спряла защото смятала, че това е изкуствена външна намеса.

След като родила сина си Жоро решила да промени тялото си. Въпреки, че е спортна натура разбрала, че само с фитнес няма да се получи. Новата си гръдна си обиколка направила при известен бг хирург. Но не се решавала да посегне на лицето си поне за сега.

Борела се с бръчките само с домашни средства. За последно тунинговала зъбите си. За да има холивудска усмивка тя ги избелила с химически метод в известна столична стоматологична клиника. Която се посещава от известни личности, предават от retro.bg.

Още от категорията
Коментари