Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Снимки от приказната сватба на Скалата. Определено актьорът разби доста женски сърца Снимки от приказната сватба на Скалата. Определено актьорът разби доста женски сърца
Facebook Twitter Google+Дуейн Джонсън – Скалата, известен актьор, бивш кечист, обяви в своя Инстаграм профил, че се е оженил за дългогодишната си приятелка Лорън... Снимки от приказната сватба на Скалата. Определено актьорът разби доста женски сърца

Дуейн Джонсън – Скалата, известен актьор, бивш кечист, обяви в своя Инстаграм профил, че се е оженил за дългогодишната си приятелка Лорън Хашиян.

Двамата са си казали “Да” на Хаваите, а в социалната мрежа Скалата пише, че се чувства благословен. Церемонията се е състояла на 18 август.

Дуейн Джонсън и Лорън са заедно от 2007 г.

и имат две деца – Тиана на 1 годинка и Джазмин на 3 години. Актьорът има още една по-голяма дъщеря – Симон Александра Джонсън от брака си с Дани Гарсия.

И двамата младоженци са в бяло. Джонсън е с бял панталон и снежнобяла риза, а Лорън е избрала булчинска рокля с дантела и бродирани цветя.

Някои от последователите на Скалата в социалната мрежа отбелязват, че той “най-после” се е оженил.

Още от категорията
Коментари