Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Модните нюанси на косата през есента на 2019, подлудиха и накараха жените да посегнат към промяна (снимки) Модните нюанси на косата през есента на 2019, подлудиха и накараха жените да посегнат към промяна (снимки)
Facebook Twitter Google+Не виждам нищо лошо в това да променяте цвета на косата си толкова често, колкото искате. Мнозина настояват, че само постоянството е привлекателно,... Модните нюанси на косата през есента на 2019, подлудиха и накараха жените да посегнат към промяна (снимки)

Не виждам нищо лошо в това да променяте цвета на косата си толкова често, колкото искате. Мнозина настояват, че само постоянството е привлекателно, защото винаги знаеш какво да очакваш от човек. Но не съм съгласен!

 

Моден цвят на косата през 2019

Ако сте на същото мнение като мен, то определено сте започнали да се чудите какъв модерен цвят на косата през 2019 г. да изберете за новия си външен вид.

	бръснарница

Много цветове, които бяха популярни в края на 90-те, се завръщат този сезон. Внимавайте обаче да не се предадете на силата на носталгията. Необходимо е ретро елементите да бъдат допълнени с модерни детайли.

ретро стил

МОДНИ НЮАНСИ НА КОСАТА ПРЕЗ ЕСЕНТА НА 2019 ГОДИНА

 

 

 

 

 

Чай с мляко

Този нюанс е просто универсален.

Затова го харесвам толкова много. Може би това е най -модерният цвят на косата на 2019 година . Подходящ е както за зрели, самоуверени жени, така и за млади дами, които търсят свой собствен стил.

Деликатен корал

Според мен този цвят е идеален за момичета, които искат да подчертаят своята женственост. Този цвят ще изглежда особено добре в комбинация със смел уличен стил 

Ягодова блондинка

Много ми харесва факта, че сега фризьорството достигна най-високото си ниво. Можете да постигнете необичайна блондинка с почти никаква вреда на косата. Ягодовото русо дава малко розов оттенък, но това е достатъчно, за да създадете удивително деликатен образ.

Пикантен джинджифил

Страхотен вариант за собствениците на снежна кожа и за по-тъмните красавици. Първият ще подчертае контрастната изтънченост на външния си вид, а вторият леко ще разрежда твърде тъмния образ 

Дълбоко черно.

Струва ми се, че този цвят никога не е излизал от мода. По-скоро образите, на които той е компонент, се промениха. Ако по-рано този цвят беше избран от бледи момичета, сега те са предпочитани от горящи дами. Ярко червено червило, черна коса – и вие сте готови да спечелите мъжките сърца. Никой не може да издържи на тази комбинация!

 

Разбира се, не трябва да се фокусирате само върху нивото на популярност на цвета, когато избирате нов нюанс. Да, и не искате със сигурност да изглеждате като клонинг на повечето инстаграм модели.

Не се страхувайте да помолите вашия фризьор да избере индивидуален цвят за вас. Може да вземете едно от горните като основа и да добавете няколко нюанса примерно, по-топли. По този начин можете да получите уникален цвят на косата.

Още от категорията
Коментари