Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Порите на лицето не трябва да се виждат – 3 лесни рецепти, които ще ги свият и ще изгладят лицето: Порите на лицето не трябва да се виждат – 3 лесни рецепти, които ще ги свият и ще изгладят лицето:
Facebook Twitter Google+Всеки човек има  милиони пори по кожата си. Те не трябва да бъдат видими, но често ситуацията е напълно различна. Въпреки че има... Порите на лицето не трябва да се виждат – 3 лесни рецепти, които ще ги свият и ще изгладят лицето:

Всеки човек има  милиони пори по кожата си. Те не трябва да бъдат видими, но често ситуацията е напълно различна. Въпреки че има много козметични средства, които стесняват порите , по-лесно е да използвате доказани домашни методи .

Ето 3 домашни рецепти за свиване на порите само след няколко приложения:

1.

Оцетен тоник

Трябват ви:

1 супена лъжица ябълков оцет
5 супени лъжици питейна вода

Смесете всичко заедно и съхранявайте този естествен тоник в спрей-бутилка. Напръскайте го върху чисто лице и го оставете да изсъхне, след което използвайте овлажнител.

2. Крем с алое вера

Вместо нощен крем използвайте гел от алое вера. Нанесете го върху лицето и оставете за една нощ. Сутрин измийте кожата си с вода.

3. Яйчна маска

Трябват ви:

1 яйчен белтък
2 супени лъжици овесени ядки
2 супени лъжици лимонов сок

Смесете всичко до гладка смес. Нанесете върху лицето за 30 минути и след това изплакнете с хладка вода.

Още от категорията
Коментари