Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Алкалната маска е новото козметично чудо – чисти клетките от токсини в дълбочина, връща свежестта и сияйния тен на кожата: Алкалната маска е новото козметично чудо – чисти клетките от токсини в дълбочина, връща свежестта и сияйния тен на кожата:
Facebook Twitter Google+Грижата за кожата в домашни условия е една от най-важните предпоставки за това, да я запазим свежа и сияйна до дълбока старост.... Алкалната маска е новото козметично чудо – чисти клетките от токсини в дълбочина, връща свежестта и сияйния тен на кожата:

Грижата за кожата в домашни условия е една от най-важните предпоставки за това, да я запазим свежа и сияйна до дълбока старост. Ако нямате време и средства редовно да посещавате козметичния салон, има една лесна процедура, която може да направите у дома, за да си гарантирате перфектния вид на лицето .

Ексфолиацията е първата стъпка за премахване на токсините от кожата и постигане на по-светъл и здрав тен!Ето как можете да си приготвите, без да напускате дома си, една високоефективна алкална маска за лице  от обикновена сода за хляб, която се намира във всяка кухня.

След нея вече няма да искате да използвате купешките средства за разкрасяване!

Препоръчва се процедурата да се прави редовно около седмица, като се повтори три пъти (веднъж на всеки два дни).

За да приготвите тази маска, ще ви трябват следните съставки:алкална маска

3 супени лъжици сода за хляб 1 чаена лъжичка мед 3 капсули с течен витамин Е 3 чаени лъжички прясно мляко 1 чаена лъжичка канелаВ малък и дълбок керамичен съд смесете посочените по-горе съставки, докато се получи гладка смес.

Нанесете маската по цялото лице с деликатни движения, като избягвате зоната около очите и устата. Масажирайте старателно, така че продуктът да се абсорбира в кожата, след което го оставете да изсъхне (ще отнеме 10-15 минути).

След като изтече времето, изплакнете лицето си с топла вода.

Содата върши чудеса – ексфолира кожата и премахва мъртвите кожни клетки, докато медът дълбоко овлажнява и има антибактериални свойства.

Витамин Е подхранва кожата и я предпазва от замърсяване, както и от студа, а канелата ускорява кръвотока, което придава на кожата естествен блясък и естествен розов оттенък.

Още от категорията
Коментари