Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея! Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея!
Facebook Twitter Google+Новина №1 във вчерашните заглавия бе неочакваната раздяла на една от най-обичаните светски двойки у нас – тази на д-р Ангел Енчев... Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея!

Новина №1 във вчерашните заглавия бе неочакваната раздяла на една от най-обичаните светски двойки у нас – тази на д-р Ангел Енчев  и бившия модел Теди Велинова . В медиите дори се разпространи това официално съобщение от семейството:

“След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им”, гласи то.

Двойката бе потърсена за коментар, но хирургът се оказа в операция и се наложи да потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

“Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам”, заяви пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците ѝ, пише в.

Телеграф.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели:

“Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана “Ди Треви” в Рим.”

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.

Още от категорията
Коментари