Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Сега омбрето у дома се прави по-лесно, отколкото в салона! Тази необичайна техника промени модния свят: Сега омбрето у дома се прави по-лесно, отколкото в салона! Тази необичайна техника промени модния свят:
Facebook Twitter Google+Ако сте от жените, които обичат да експериментират с визията си и да изпробват новостите в салоните за красота, то тогава сигурно... Сега омбрето у дома се прави по-лесно, отколкото в салона! Тази необичайна техника промени модния свят:

Ако сте от жените, които обичат да експериментират с визията си и да изпробват новостите в салоните за красота, то тогава сигурно ще ви е любопитно да прочетете повече за тази необичайна техника за боядисване

на косата. В крайна сметка лятото е идеалното време за промяна – защо не в прическата? В продължение на няколко години тенденцията на омбрето в косите не слиза от модния небосклон. Но да я приложите у дома никак не е лесно, за наистина качествен резултат трябва да се свържете със специалист.

Нещата обаче могат да се променят и то благодарение на турския фризьор Озден Куртър, който предлага революционна технология за боядисване . Можете да го направите сами и то без никакви проблеми.

Озден публикува снимки и видеоклипове в своя Instagram, демонстрирайки авторската си техника. Тя не само е лесна за приложение, но и помага да се постигне най-естественият възможен ефект.

Всичко, от което се нуждаете, е широка четка за коса! Това е чудесен вариант, ако не планирате радикално боядисване, а просто искате леко да изсветлите отделни кичури.

омбре у дома

Нанесете боята върху широка четка.

боядисване на косата

Срешете косата и я разпределете внимателно на сегменти.

боя за коса

Повторете на няколко слоя.

омбре у дома

Насладете се на естествения резултат.

Още от категорията
Коментари