Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Благой Георгиев не дойде на рождения ден на сина си – малкият празнува с новия си татко, вижте какъв сладур е станал (Снимки): Благой Георгиев не дойде на рождения ден на сина си – малкият празнува с новия си татко, вижте какъв сладур е станал (Снимки):
Facebook Twitter Google+Тези дни неведнъж ви показвахме как Благой Георгиев разпуска на морето с новата си приятелка – Златка Райкова, която чака поредния му... Благой Георгиев не дойде на рождения ден на сина си – малкият празнува с новия си татко, вижте какъв сладур е станал (Снимки):

Тези дни неведнъж ви показвахме как Благой Георгиев разпуска на морето с новата си приятелка – Златка Райкова, която чака поредния му наследник. Но докато двамата се забавляват на гръцките плажове, един от синовете на Джийзъса – общото им дете с Есмер Омерова , отпразнува третия си рожден ден .

Малкият  Елай навърши три годинки в края на миналата седмица, а татко му дори не се появи на празненството.

Както стана ясно, Благо не е бил поканен от екссъпругата си на купона.

  

След развода отношенията на двамата се влошават. Есмер не иска да чуе за Благо. Двойката има спорове за отглеждането на сина им, но в крайна сметка се разбират. Благо има право да го вижда, когато си поиска. Въпреки това Омерова не желае бившия си на рождения ден на малкия, писа „България Днес“.

Есмер Омерова с Елай

Есмер и новият мъж до нея направиха празника на Елай незабравим. Всички гости се бяха издокарали с рокли и костюми. Елай също бе облечен официално с детски смокинг.

Двойката засипа с подаръци малчугана. Есмер и половинката й купиха на детето две детски колички. Наследникът на Благо веднага подкара новите си придобивки. Елай бе плътно следван от новия на Есмер – Макс Давидов. Треньорът по бокс помогна на малчугана да се качи в колата и да я управлява. Мачото за секунда не се отдели от Елай.

синът на Благой Георгиев

Елай Омеров

Новият на Есмер дори помогна в духането на свещичките на хлапето. На един от клиповете, които Есмер качи, се чува как малкия Елай нарича новата половинка на майка си „татко“.

Синът на Есмер рожден ден

Още от категорията
Коментари