Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Къси прически, които буквално видоизменят лицето – 12 супер стилни варианта за всяка възраст (Снимки): Къси прически, които буквално видоизменят лицето – 12 супер стилни варианта за всяка възраст (Снимки):
Facebook Twitter Google+От векове за главен атрибут на женствеността се счита дългата коса. За щастие, в последните години това старо клише все повече губи... Къси прически, които буквално видоизменят лицето – 12 супер стилни варианта за всяка възраст (Снимки):

От векове за главен атрибут на женствеността се счита дългата коса. За щастие, в последните години това старо клише все повече губи почва и много дами се решават да направят коренна промяна във визията, като заложат на по- късите коси .

В момента късите прически са изключително популярни сред жените от всякаква възраст.  Късата подтсрижка отлично подчертава скулите и чертите на лицето, а също така придава на визията свежест и яркост.

каре до раменете Днес в нашата статия ще споделим с вас опции за ултрамодни и гъвкави за оформяне къси прически, които ще задоволят капризите на жените от всяка възраст.

Стилна къса прическа с бретонБретонът в момента е фаворит сред жените по целия свят. Той перфектно подчертава всяка прическа. Визията ви ще изглежда нежна и женствена, ако заложите на ето този вариант:

къса прическа с бретон

Универсален къс боб с бретонТова е перфектната прическа за жените с издължено лице. Фризурата ще подчертае отлично вашите предимства и ще скрие недостатъците, а също и визуално ще коригира вашите черти и овал на лицето.

къс боб с дълъг бретон

Стилно пиксиПиксито е една от най-популярните и любимите прически сред жените. Така оформена, фризурата не изисква скъпи грижи и чести разходки до фризьорския салон.

късо пикси

Многопластов бобКакто виждате, многопластовите прически са популярни от няколко години, те все още са на мода и няма скоро да сдадат позициите си. С такава прическа ще изглеждате дръзко и ярко, както и ще привличате вниманието на другите. Подстрижката е много популярне поради своята гъвкавост и простота, но крайният резултат върху косата ще зависи от структурата и вида на косъма, характеристиките и формата на лицето.

къс боб Къс бобКъсият боб е отлична възможност за жени, които искат да променят имиджа си и да изглеждат стилно. Прическата боб има много възможности за изпълнение и е изключително подходяща за жени с тънки и лишени от обем коси.

къс боб в русо-розово

Къс боб с бретонКъсият боб с бретон ще подхожда на момичетата, които не се страхуват да експериментират, да привлекат вниманието на другите и искат да останат в центъра на вниманието, въпреки възрастта си.

къс боб с бретон

Къс боб със страничен път и бретонПреди да се решите на такава стъпка като промяна на визията, трябва да се консултирате със специалист относно това, какъв вид прическа ще ви подхожда, така че да се впише и да допълни цялостната ви визия. Ако решите да скъсите косата значително, то непременно обърнете внимание на късия боб с дълъг бретон отстрани. Прическата е изключително популярна в момента и чест избор сред модерните дами.

къс боб с дълъг бретон

Асиметричен бобИма много разновидности на асиметричния боб, но той си има няколко отличителни черти. Един от основните моменти е, че от една страна косата е подстригана по-късо, а същевременно страничният път в асиметричната прическа ще подчертае визията и вашата индивидуалност.

асиметричен бобМногопластов бобМногопластовите прически са тенденцията за този сезон. Основното предимство на тази прическа е, че не е нужно да изразходвате огромно количество време и пари за нейното оформяне.

многопластов боб

Право пиксиПрическата пикси има много възможности за изпълнение и е една от най-популярните прически сред жените от всяка възраст. Класическото пикси може да изглежда доста простичко и демоде, но не е така. Пиксито е невероятно гъвкаво, лесно за оформяне и поддръжка, а също така подчертава чертите на лицето ви, визуално коригира шията и я издължава.

класическо пикси

Боб на чуплива косаЧупливата коса – мечтата на много жени. Ако сте щастлива собственичка на прекрасни къдрици, то прическата боб ще допълни деликатната и женствена визия. Ако имате естествено права коса по природа, има много начини да я направите къдрава. Всичко, от което се нуждаете, са гребен и няколко ролки за коса. Няколко минути и стилната и атрактивна прическа е готова!

боб на чуплива коса

Още от категорията
Коментари