Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Драма! Глория спира да пее! Драма! Глория спира да пее!
Facebook Twitter Google+Изглежда, че примата на родната поп фолк музика се кани да замрази дългогодишната си кариера. Причината за шокиращото решение на изпълнителката се... Драма! Глория спира да пее!

Изглежда, че примата на родната поп фолк музика се кани да замрази дългогодишната си кариера.

Причината за шокиращото решение на изпълнителката се оказа любовта й към млад и атрактивен гръцки милионер, пише “Уикенд”. Богатият елин до фолкдивата обаче, не е известен у нас, а връзката й с него е от около година. Не случайно русчуклийката прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива.

Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена.Влюбената двойка очевидно се забавлява – те обиколиха няколко държави през последната година, като по правило отсядат само в 5-звездни хотели.

10-години по-младата половинка на Глория се занимава с търговия и хотелиерство, твърди още изданието. Гръкът притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си.

Чалга иконата вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов.

От началото на лятото фолкаджийката приела да извие глас едва 3-4 пъти. Певицата почти е замразила кариерата си и се отдала на заслужена почивка, коментират хора в лекия жанр.  “Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме”, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливия период в живота й.Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее.

Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко”, разкриват още източници до седмичника.

Любопитна подробност е, че младият гръцки милионер е първият мъж, с когото Глория демонстрира публично близост след края на връзката ѝ с Илия Загоров.

Още от категорията
Коментари