Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Няма да повярвате с какво ще се захване Краси Радков след края на Шоуто на Слави! Няма да повярвате с какво ще се захване Краси Радков след края на Шоуто на Слави!
Facebook Twitter Google+Краси Радков вече е подсигурил бъдещето си след края на “Шоуто на Слави”. След 14 години вярна служба при Трифонов комикът е... Няма да повярвате с какво ще се захване Краси Радков след края на Шоуто на Слави!

Краси Радков вече е подсигурил бъдещето си след края на “Шоуто на Слави”.

След 14 години вярна служба при Трифонов комикът е решил да търси изяви по друг начин, а не само като актьор.

loading…

От няколко месеца насам Краси се е преквалифицирал в певец и е пряка конкуренция на колегата си Борис Солтарийски, както и на цяла плеяда родни фолк звезди.

Оказва се, че Радков е изключително търсен от кръчмарите в цялата страна.

Хонорарът му е 2500 лева – сравнително нисък на фона на някои чалга звезди, които не си отварят устата за по-малко от 7 хилядарки.

От друга страна Краси Радков предизвиквал интерес, защото привличал по-улегнали клиенти в заведенията, в които гостува. В репертоара му влизат всички парчета на Ку-Ку бенд, ретро фолк, както и нови негови, които изпълнява от няколко месеца, пише “Ретро“.

Още от категорията
Коментари