Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Андреа и Кубрат се разделиха! Андреа и Кубрат се разделиха!
Facebook Twitter Google+Певицата Андреа сподели, че е сложила край на дългогодишната си връзка с Кобрата, като това става ясно от нейна публикация  в социалната... Андреа и Кубрат се разделиха!

Певицата Андреа сподели, че е сложила край на дългогодишната си връзка с Кобрата, като това става ясно от нейна публикация  в социалната мрежа.

„Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот“, написа Андреа на английски.

Това веднага предизвика въпроси от нейните фенове.

Още първият коментар гласи: „Значи с Кубрат сте разделени?“.

Факт е, че на профила на фолкдивата са останали предимно нейни снимки и няма нито една, на която да е в компанията на Кобрата.

„Време беше да покажеш, че цениш на първо място себе си! Изтърпя достатъчно унижения през годините. Доказа, че си силна и независима жена. Поздравления, Андреа!“, написа една от фенките на певицата.

„Ще намериш някой друг, Андреа, който ще те обича много повече и ще създадете щастливо семейство!“, допълва друга последователка на Андреа.

Още от категорията
Коментари