Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 юли-РИБИ Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 юли-РИБИ Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация
Facebook Twitter Google+За Овните дните са силно ангажиращи, но успешни, а Телците да поддържат стила. Близнаците да овладяват нервните си реакции, а за Раците етапът... Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 юли-РИБИ Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация

За Овните дните са силно ангажиращи, но успешни, а Телците да поддържат стила. Близнаците да овладяват нервните си реакции, а за Раците етапът е успешен.

Лъвовете да организират себе си, а Девите успяват чрез вътрешно спокойствие и психическа стабилност. Везните ще се справят отлично, а Скорпионите напредват в действията си, но са доста потиснати.

Стрелците да се пазят от заобикалящите ги натрапници, а Козирозите да не се поддават на заблуди. Водолеите се сблъскват с ядове в службата, а условията за Рибите са добри.

ОВЕН

Много напрежение, но успех

Събитията ще са така сложени, че повече ще се чувствате притеснени, отколкото спокойни. В добро настроение ще бъдете през идващите дни. Много добър етап за реализиране на важна цел, за която си заслужава да се хвърлят повече усилия. Ще се преборите за това постижение, макар че няма да е лесно. При осъществяване на задачите си, бизнесмените да се стремят към разбирателство. Всички от зодията ще се освободят от доста напрегнати делови взаимоотношения. В петък и събота скандали и напрежение. Неделя и понеделник са по-благоприятни, а следващите отново са много напрегнати.

ТЕЛЕЦ

Разбирателството ще е основа за успеха ви

Периодът, в който навлизате носи повече отговорности, работа и дава възможност за нови изяви. От добрите събития, които предстоят да се случат в живота ви ще се зареждате с нови сили и енергия. Разбирателството в деловите среди през седемдневието е изключително важно за всички представители на Телец, независимо какво място заемат и каква е позицията им. Това е значимото условие за успеха ви. Другият, не по малко важен момент е да овладявате нервността си..Иначе ще последват проблеми в службата и обществените кръгове свързани с нея. Трудният петък е следван от променлива събота и напрегната неделя. В понеделник успявате. През следващите три дни събитията се повтарят със съществуващата променливост.

 

БЛИЗНАЦИ

Овладявайте нервните реакции

Подгответе се за новости във всичко около вас. Съсредоточени и неотстъпни ще бъдат действията ви. За Близнаците периодът не е различен от познатото им напоследък развитие. Ще подкрепите съдбовния си шанс с разумни и навременни действия, но с повишената си нервност едва ли ще се справите, а това на практика означава остри противоречия и кавги. Ще реализирате целите си, но ако не сте сдържани ще достигнете до остри словесни сблъсъци, и раздяла с някого. През всичките дни от периода, успехът ще е придружаван от  кавги и проблеми.

 

РАК

Плодотворен период

Професионалните перспективи, които търсите и откривате за себе си ще мобилизират силите ви в градивна посока. Решени сте да постигнете целите си на всяка цена и няма да се спрете пред трудностите. За Раците тази седмица ще бъде много плодородна за осъществяване на намеренията, включително и на по-значителните. Известно отклонение от това определение се очертава за ангажираните с бизнес. Вие следва своевременно на овладявате противоречията и да ги отстранявате. Петък ще е успешен, но уикендът ще е неприятен и напрегнат. Понеделник и четвъртък ще са плодотворни и успешни, а вторник и сряда се оказват тежки и мъчителни.

 

ЛЪВ

Действайте организирано

Разумни преди всичко. Давайки си сметка за емоциите и настроенията, които ви владеят през последните дни, ще подчините мисленето си на целите. Новостите предстоят, а с тях ще се множат и добрите ви постижения. На всеки е ясно, че спокойните дни са изключителна рядкост за представителите на всички зодии, така че не това ще предмет на хороскопа, а реализацията ви в деловите и обществените среди. Тя ще е на ниво. Очертават се и кавги в дома и обществените среди. Просто се владейте. Петък е доста плодотворен, но уикендът не е приятен. През делниците ситуацията е във ваша полза, а организираните от знака ще имат достатъчно поводи за удовлетворение.

 

ДЕВА

Утвърдете спокойствието си

Ще поддържате активността си с работа, срещи, подновяване на връзки и постигане на желани договорености. При контактите си с административни и финансови институции ще срещате пречки, които с усилия от ваша страна може да преодолеете. Вътрешното спокойствие е от особено значение за Девите през периода. Това означава успешна реализация на деловите цели в службата и бизнеса, както и сполучливо проведени контакти  или преговори с интересуващи ви личности.Някои от зодията ще действат вероломно и ще си създадат проблеми. Петък и уикендът ще са тежки и напрегнати. Понеделник изисква повече настойчивост. Вторник и сряда са доста благоприятни, а четвъртък ше е тежък.

 

ВЕЗНИ

Добра реализация

Колкото по-точна и ясна оценка правите на делата си, толкова по-правдива ще е перспективата, стояща пред вас. Трудностите през тези дни могат да провокират различни настроения у вас, за това запазете присъствие на духа и не стигайте до крайности. Основното за Везните е, че процентът на успеваемост през периода ще е висок за вас. Не е точно до пълен обем, но е добре. Ще имате доста кавги по финансови въпроси, защото някой съвсем неочаквано ше ви изправи пред свършен факт. Много добро възможности за напредък ще ви предоставят общественият и деловият периметър. Петък и събота са добри, но неделя ще е много напрегната. Понеделник и сряда ви затрудняват, а вторник и четвъртък са успешни.

 

СКОРПИОН

Успехи, но усещане за подтиснатост

Делово и с познания ще работите по задачи от личен, професионален и обществено – политически характер. Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. В момента, шансът на Скорпионите е отслабнал. Успешното движение на делата ви продължава победно напред, но това не ви удовлетворява достатъчно. По целите си – лични, делови или обществени, действайте ентусиазирано и категорично, за да преодолеете конкуренцията. В общи линии петък е добър. Повече напрежение през уикенда – особено за работещите. През делниците се очертават добри лични и делови постижения, но висока нервност.

 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от безскрупулни хитреци

Грижи по дома, финансови нужди и служебни ангажименти ще ви направят по-забързани и устремени. Започнати и нови задачи ще определят посоката на вниманието ви в делови и личен план. Хитрите действия на вашите колеги – респективно партньорите от бизнеса, ще ви разгневят не на шега през идващите дни. Ще е добре да осъществявате целите си самостоятелно и въобще да сте почти независими от външни фактори, за да се окажете разочаровани от нечии действия. За повечето от зодията петък ще е тежък. През уикенда ситуацията е по-добра. С добрите си възможности ще ви радват и делниците, но се пазете от хитреци и измамници.

 

КОЗИРОГ

Не се поддавайте но лъжи и заблуди

С прагматични действия ще се стремите към осъществяване на намеренията си, кога успешно, кога по-малко. Умението ви да боравите с постъпващата до вас информация ще улесни избора ви и ще ускори взимане на решения. Добър седмичен етап за реализация на основни цели и намерения. За предпочитане е да разчитате на собствени възможности. ако получите нечие обещание за помощ, е съмнително че ще бъде изпълнено. В службата се пазете от заблуди. Във финансово отношение бъдете много внимателни. Тук се очертават неприятности и загуби. До петък сте активни и успешни, но уикендът се оказва ядовит. Делниците со хубави, а в сряда трябва да сте по-амбициозни.

 

ВОДОЛЕЙ

Ядове в службата

Забравете за отминали събития, и насочете погледа си към проекти пряко свързани с професионалните и бизнес – интереси. Включването на още хора в екипа ви ще наложи промяна, но в никакъв случай това не означава отказ от първоначалната цел. Нервен период, характерен с много ядове в службата. Избягвайте споровете. Организирайте работата си така, че каквото сте предвидили за съответния ден, да разполагате с време за реализацията му. Оставите ли го за по-късно, е съмнително че ще успеете. Ако в петък не се раздвоявате – успехът е сигурен. Събота ще е неприятна, каквато се оказва и неделя. Понеделник е напрегнат, но успешен. От следващите дни само сряда ще бъде по-напрегната.

 

РИБИ

Добри условия

Навлизате в интересен и динамичен период. Осигурявайки си повече време за себе си и делата, които определяте като приоритетни, ще общувате предпазливо и без особен ентусиазъм. Съдбовните дадености, с които разполагат Рибите, ще организират обстоятелствата около вас по такъв начин, че да постигнете предимство в борбата с вашите конкретни. Оттук нататък е ясно, че колкото по-активна е изявата ви, толкова по-изразителна ще е преднината ви. Периодът е е много добър за парични печалби, сделки и преговори. Петък, понеделник и четвъртък са доста успешни. Уикендът и вторнис ще са много напрегнати и притеснителни.

Още от категорията
Коментари