Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Алекс Сърчаджиева сменя амплоато – ето къде започва работа актрисата от есента: Алекс Сърчаджиева сменя амплоато – ето къде започва работа актрисата от есента:
Facebook Twitter Google+Вече имаше спекулации по въпроса, но сега вече е окончателно – Александра Сърчаджиева ще бъде водещата на новото и трепетно очаквано шоу... Алекс Сърчаджиева сменя амплоато – ето къде започва работа актрисата от есента:

Вече имаше спекулации по въпроса, но сега вече е окончателно – Александра Сърчаджиева ще бъде водещата на новото и трепетно очаквано шоу „ Игри на волята “, което ще се завърти в ефира на Нова телевизия през есента.

Участниците във формата ще бъдат подлагани на различни изпитания, в които трябва да демонстрират не само физическа издръжливост, но и интелигентност, бърз ум и съобразителност. Те ще бъдат разделени в няколко отбора, а шоуто ще снима на различни локации край морето.

Игри на волята

Въпреки че се тиражираше, че Азис ще бъде водещ на формата, се оказа, че името му изобщо не е било обсъждано за тази позиция, писа „Галерия“.

Рекорден брой  желаещи са се явили на кастингите, а в предаването няма да се включат популярни личности.

Победителят ще спечели 200 000 лева, а впечатляващата сума без съмнение ще мотивира участниците да минат през всевъзможни изпитания, за да стигнат до финала.

Шоуто на „Нова“ ще се конкурира с „Фермата“ по Би Ти Ви.

Още от категорията
Коментари