Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството
Facebook Twitter Google+Валя Исаева, чиято история стана известна, може би на всеки, чака третото си дете. Бащата е съпругът на момичето Хабиб Патахонов. Както казва младата... След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството

Валя Исаева, чиято история стана известна, може би на всеки, чака третото си дете. Бащата е съпругът на момичето Хабиб Патахонов.

Както казва младата майка, тя и съпругът й решили да спасят семейството в името на децата. Сега тя вече е в петия месец на бременността, а в семейния живот на двойката, въпрек кавгите, всичко е наред.

“Осъзнахме, че не можем един без друг”, призна Валентина.

На 11-годишна възраст момичето роди дъщеря от момче, което беше наемател-мигрант от Таджикистан, на когото баба й беше дала една стая от апартамента си. Младият мъж, който по онова време е бил на 19 години, не избягва отговорността за действията си. Двойката се ожени, второто бебе е родено. Друг скандал избухна с Исаева в телевизионно предаване, в което тя разкри за побой от Патахонов.

Валя говори за скандалните шоута с участието си. Според нея, тя не е имала връзка с човека, който се е наричал Виктор и се появил в едно от тези предавания, а цялата история е съчинена от съпруга й и е само част от сценария.

Когато момичето решава да започне  работа, избраникът ѝ започнал да я подозира в изневяра и не можел да се контролира. Уебсайтът kp.ru, който се свързва с Валя Исаева, няма да повтори тази грешка отново. Между другото, най-голямата дъщеря на двойката вече е на 13 години.

Още от категорията
Коментари