Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше! Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше!
Facebook Twitter Google+Млада майка е щастлива от раждането на дългоочакваното си дете. Целият й свят се преобръща, когато разбира, че тове не е нейното... Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше!

Млада майка е щастлива от раждането на дългоочакваното си дете. Целият й свят се преобръща, когато разбира, че тове не е нейното бебе.

Оттук радосттите ѝ се прекъсват, за да започнат куп перипети и страдания в търсене на истинския ѝ син.

Така започна драматичната история на Мърси Казанал и Рич Кушворт, които се срещнаха първо в мисионерско училище в Далас и се влюбиха един в друг, след което се ожениха.

 

Те бяха готови да създадат семейство и да имат дете, а когато дойде времето, Казанал се върна в Ел Салвадор, за да роди в родината си. Радостното събитие обаче се превърна в истинска трагедия за известно време. Раждането на Мойсей Раждането мина добре и на щастливата майка прегърна за първи сина си, а след това сестрата взе детето, което родителите решили да нарекат Моисей. Но когато бебето беше докарано обратно за хранене. Казанал го прегърна и сърцето й посърнала, когато усети, че това бебе не е нейният син. 

За първи път тя видя сина си преди няколко часа – веднага след раждането,а тогава той бил блед и с розова кожа, защото не веднага е започнал да диша. „Лекарите се смееха на думите й и казаха, няма да търсят друго момче“, казва огорченият баща, който заедно с родилката не можели да направят нищо по въпроса. С тежко сърце се върнали в Далас с чуждото дете.

Още от категорията
Коментари