Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Когато се роди, тя тежеше едва 280 грама и се побираше в шепа-Ето как изглежда 30 години по-късно! Когато се роди, тя тежеше едва 280 грама и се побираше в шепа-Ето как изглежда 30 години по-късно!
Facebook Twitter Google+Мади Ман е наистина боец с жаждата си за живот, която показа. Тя е родена през 1989 година и е тежала едва 280 грама.... Когато се роди, тя тежеше едва 280 грама и се побираше в шепа-Ето как изглежда 30 години по-късно!

Мади Ман е наистина боец с жаждата си за живот, която показа. Тя е родена през 1989 година и е тежала едва 280 грама.

Толкова е била малка, че се е събирала в една шепа буквално!

Момичето се появява на бял свят чрез цезарово сечение през 27-та седмица от бременността. Обикновено, средното тегло при раждане е доста повече.

Въпреки ниското си тегло, медицината й помага да се бори за живота си.

Четири дълги месеца Маделин прекара в кувиоз. Цели 60 дни. Това е невероятно, но постепенно момичето започва да живее нормално.

Първите години все пак били трудни – както за нея, така и за родителите й. След рехабилитация и многобройни процедури, резутатите били страхотни.

Американски лекари коментират, че това не е типичен случай, а Мади е истинско чудо. Тя е едно щастливо изключение от правилото.

С времето Маделин просто впечатляваше всички и стана отличен студент.  

Още от категорията
Коментари