Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изберете тибетски символ и разберете вашата прогноза за събитията в близко бъдеще Изберете тибетски символ и разберете вашата прогноза за събитията в близко бъдеще
Facebook Twitter Google+Религиозните символи са много повече от свещени декорации. Тибетска земя, известна като “покрив на света” – чудесно място, известно със своите традиции... Изберете тибетски символ и разберете вашата прогноза за събитията в близко бъдеще

Религиозните символи са много повече от свещени декорации.

Тибетска земя, известна като “покрив на света” – чудесно място, известно със своите традиции и символика.   Символите по-долу могат да се видят изрязани и изрисувани на много места. Точността на техните учения и предсказания е тествана от векове.

  Изберете изображението на тибетския символ и открийте прогнозата си за събитията в близко бъдеще.  

1.

Dhvaja (Знаме на победата) Знамето на победата или Dhvaja е символ на победа над демоните на ума, над тъмните начала. Вие сте на път за успех и благополучие. Благодарение на вашите коректни, разумни и справедливи действия, Вас ви чака положителен резултат от много събития, които ви пречат.2. Падма (Lotus) Лотосът е символ на човешки духовен растеж. Точно както лотосът расте в почвата, а след това се издига над него, човек израства от тресавището на неуспехите, тревогите и размириците. Израствате по-силна и по-чиста душа. Не си позволявате да вършиште нечестни действия. Ако сте избрали лотос, изчакайте в близко бъдеще заслужения успех и положително развитие на вашия бизнес. Червеният лотос е и тибетски символ на любовта, състраданието и чистотата. Вие правите всичко както трябва, продължете, всичко ще бъде във ваш  интерес.   3. Суварнамация (златна рибка) Рибата е олицетворение на радостта и плодородието, заедно с изобилието, ако имате желание да постигнете успех, не позволявайте на себе си да изгубите сърцето си, за да се отдадете на отчаяние, не се оплаквайте от неуспехи, не споделяйте съмненията си. беше трудно за вас, но всичко това отмина. Не можете да се удавите в океана от страдания, вие сте в състояние свободно да плувате като риба и да постигнете успех. Повярвайте в себе си.   4. Калаша (свещена ваза) Калаш или свята ваза е символ на неизчерпаемо богатство. Напълнете вазата с добри дела и достойни дела. За да постигнете просперитет, здраве, дълъг живот, трябва да станете по-висша и чиста душа. Правете добри дела, бъдете търпеливи, лоялни към хората, по-внимателни към слабите – порастнете духовно и ще бъдете възнаградени според заслугите си. Сега е добро време за вашия духовен растеж. Не пропускайте момента.

Още от категорията
Коментари