Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
6 ампули от аптеката в шампоана и край с косопада, сухите краища и повяхналия косъм – домашна процедура с УАУ-ефект: 6 ампули от аптеката в шампоана и край с косопада, сухите краища и повяхналия косъм – домашна процедура с УАУ-ефект:
Facebook Twitter Google+Всяка втора жена се оплаква от тези проблеми – липса на обем, безжизнен вид на косата, сухи краища, косопад. Вместо да тичате... 6 ампули от аптеката в шампоана и край с косопада, сухите краища и повяхналия косъм – домашна процедура с УАУ-ефект:

Всяка втора жена се оплаква от тези проблеми – липса на обем, безжизнен вид на косата

, сухи краища, косопад. Вместо да тичате към салона за някоя скъпа и съмнителна като резултат процедура, просто отидете в аптеката, за да си купите необходимите витамини. Ефектът от тази процедура е просто невероятен – блясък и пищен обем без всякакви други добавки.

Ако наистина сте отчаяни, то непременно трябва да опитате този метод за укрепване на косата .

Цялата тайна е, че при миенето на косата е нужно да добавите коктейл от 6 витамина – витамини А, В, РР, С, В12, Р6 на ампули (продават се във всяка аптека) към шампоана. Косата става много лъскава, с невероятен обем .

Как се прави витаминен коктейл за косата

Не е необходимо да добавяте ампулите с витамини към цялата опаковка шампоан, защото няма да има смисъл.

Витамин С, например, живее само 20 минути, когато е изложен на въздух. Ето какво да направите: в чаша излейте шампоан (за две изивания), добавете витамините (всички наведнъж), разбъркайте и измийте главата си с този витаминен коктейл за коса .

Когато сапунисвате косата за втори път, оставете шампоана да действа върху косата за 5 минути, след което го измийте и още след първата процедура ще забележите, че обемът е станал просто невероятен, а косата ви е много по-лъскава и жива.

Харесва ли ви? Споделете с приятелите си!

Още от категорията
Коментари