Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-ефективната напитка за горене на килограми – вярвате или не, в нея има 0 калории: Най-ефективната напитка за горене на килограми – вярвате или не, в нея има 0 калории:
Facebook Twitter Google+Лятото е сезонът, в който по-често от обикновено посягаме към кантара, иначе пъхнат някъде дълбоко под леглото или шкафа. Следва разочарованието, когато... Най-ефективната напитка за горене на килограми – вярвате или не, в нея има 0 калории:

Лятото е сезонът, в който по-често от обикновено посягаме към кантара, иначе пъхнат някъде дълбоко под леглото или шкафа. Следва разочарованието, когато стрелката му сякаш е закована на едно място, каквато и диета да опитаме.

Естествено, всички знаем, че един от най-добрите начини да се простим с онези 2-3 килца в излишък, е да засилим метаболизма си. Ако се опитвате да намерите естествен начин за ускоряването на метаболизма , то ние имаме идеалното решение за вас! Пригответе си тази магическа безалкохолна детоксикираща напитка и се насладете на всички нейни ползи.

Водата с ябълка и канела съдържа много малко калории, всъщност по-малко от 10 калории на доза (е, не са точно 0, но, съгласете се, че 10 килокалории са нищожно малко). Забравете диетичната сода и соковете и оставете тази ябълкова вода с канела да свърши чудеса с тялото ви за една седмица. Резултатите, които трябва да очаквате, са значителна загуба на тегло и огромен прилив на енергия.

Използвайте голяма кана, напълнете я с вода 3-4 пъти, преди да замените ябълките и канелата вътре.

ябълкова вода с канела

Ябълкова вода с канела за отслабване Съставки:1 ябълка, тънко нарязана

1 пръчка канела

лед

студена вода

голяма кана

Приготвяне:Поставете парчетата ябълка на дъното на каната, след това добавете канелата, напълнете половината каничка с лед и след това добавете вода. Трябва да имате предвид, че тази вкусна вода има специфичен сладък вкус, така че ако искате тя да стане по-силна, добавете още ябълки или ги наежете по-тънко.

Пийте една чаша преди хранене. Съхранявайте водата с канела в хладилник до 3 дни.

Още от категорията
Коментари