Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
3 упражнения за стегнати ръце вкъщи 3 упражнения за стегнати ръце вкъщи
Facebook Twitter Google+Кожата на ръцете и краката е проблем, който много хора се сблъскват дори в ранна възраст. Областта между лакътя и рамото, както и... 3 упражнения за стегнати ръце вкъщи

Кожата на ръцете и краката е проблем, който много хора се сблъскват дори в ранна възраст. Областта между лакътя и рамото, както и задната част на бедрата, винаги е била проблем, особено за жените. Ако не се справите с този проблем, с възрастта се влошава.

упражнения с ръката на гира

Важно е да работим усилено и може да се справим с този проблем.

 За да предотвратите увисване на кожата или да я премахнете, трябва да изпълните няколко прости упражнения. Редакторите ни  днес споделят тези упражнения с вас.

 

Упражнение за ръце у дома

За да постигнем добър резултат, се нуждаете от интегриран подход. Първото нещо, което трябва да направите по пътя към постигането на целта е да промените диетата. Една балансирана диета ще помогне за подобряване на еластичността на кожата. След като завършите упражненията с правилно хранене, след няколко месеца ще забравите за увисването на кожата.

ръчни упражнения у дома

Да започнем с упражненията за ръцете. Не е нужно да преоткривате колелото, достатъчно е да извършите едно просто упражнение. За да направите това, ще ви е необходима гирачка или обикновена бутилка, пълна с вода.

упражнения за ръце с еластични ленти

Когато намерите подходящ обект по отношение на теглото и размера, можете да започнете упражнението. Така че, изправете се, краката да бъдат на ширината на раменете. Вдигнете ръката с дъмбелите нагоре и, огъвайки я в лакътя, я сложете зад главата. След това се върнете в изходната позиция. Упражнението трябва да се повтори 15-20 пъти за всяка ръка.

 

упражнения с еластична

Благодарение на това упражнение ще можете да се отървете от увисналата кожа, както и да донесете тонус в мускулите. В допълнение, поради натоварването в тази област ще се подобри кръвообращението, а оттам и  кожата. Скоро ще видите първите резултати и, повярвайте ми, ще бъдете доволни.

ръчни упражнения бицепс трицепс

Ако не искате  мускулите (всичко може да се случи), тогава направете упражнение с по-малко тегло, но с повече повторения. Направете поне 20-25 повторения. Препоръчително е да се правят три или четири серии на ден. И не забравяйте за редовността.

Сега нека да стъпим на крака. Тук ще изпълним упражнение с гумена лента . Много практично нещо за домашния фитнес. Поставете на двата крака, така че един крак да я държи. Огънете другия крак в коляното и го издърпайте към задните части.

вътрешни упражнения за ръката

 

Можете да видите техниката на упражнението в това видео от прекрасния д-р Влад.

 

 

Направете упражнението ритмично, но внимателно обтегнете мускулите. Дръпнете крака нагоре колкото е възможно повече. Направете 15-20 повторения за всеки крак. Като цяло, всичко зависи от вашата физическа форма.

 

По-добре е да започнете с удобен брой повторения и постепенно да увеличавате броя. Ако е възможно, правете тези упражнения сутрин и вечер. Основното нещо е да не пропускате и изпълнявате всеки ден. В края на краищата, важно е да не води до напрежение, а да го практикувате редовно. И скоро ще видите първите резултати

ръчни упражнения за момичета

За да получите фигура от мечтите, трябва активно да се ангажирате и изпълнявате всеки ден упражненита

Още от категорията
Коментари