Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жената, която успя да стопи цели 270 килограма изглежда съвсем различно днес Жената, която успя да стопи цели 270 килограма изглежда съвсем различно днес
Facebook Twitter Google+Мила Кларк живее цял живот в щата Тенеси, САЩ. Тя е обожавала храната и е допуснала да достигне безумно много килограми, за... Жената, която успя да стопи цели 270 килограма изглежда съвсем различно днес

Мила Кларк живее цял живот в щата Тенеси, САЩ. Тя е обожавала храната и е допуснала да достигне безумно много килограми, за да бъдем точни ще кажем, че тя е тежала 340 килограма.

Това е теглото й, когато тя е на 51-годишна възраст.

Тя е лежала в легло в продължение на 3 години, без да може да се обслужва сама.

Заради затлъстяването тя просто не е могла да мръдне от кревата си. В един момент Кларк решава, че ще се вземе в ръце и ще спре да яде. Причината за това е, че дори не е могла да отиде на погребението на съпруга си, който внезапно е починал.

Мила се включва в риалити шоу на един от националните канали. По време на първия му етап, жената успява да свали 50 килограма само благодарение на правилно хранене. След това лекари насрочили операция на Кларк за отстраняване на част от мазнините, за да може вече да става от леглото си. Жителката на Тенеси всъщност се подлага на няколко медицински процедури, за да отстрани излишната кожа, да намали теглото си и да протезира коленните си стави.

Отслабването продължава цели три години, но Мила смята, че всичко си струва и е твърдо решена да се приведе във вид и да има нормален живот. Към този момент тя вече е загубила 270 килограма и тежи не повече от 70 кила. Тя е доволна и убедена, че никога повече няма да допусне да се докара до предишното трагично състояние.

Още от категорията
Коментари